Samsun///55

en çok beni öpüyon ama demi,ya kızlar annem geliyor samsunda şuan,şimdiye kadar temizlik yapıyordum off ya ne güzel duruyordu orda:)

selam kızlar..suyumprensesim nasılsın neyin var hiç denk gelemedik bitürlü hoş ben çok fazla giremiyorum pc nin başında oturmıyom ki ...

derin geçmiş olsun cnm ben hiç görmedim pek geçmişe bakamıyom ..benim kızda dün ateşlr içinde yanıyodu bugün iyi antibiyotik verdi doktor toparlandı biraz ...kıyamam çocuklar hasta olunca insanın içi prçalanıyo.

ayy canımm size de çokk geçmiş olsunn!!!
dikkat etmek lazım!!!:1hug:

merhaba kızlar ya çok kötüyüm dert tasa buymuş işyeri çok kötü durumda müdürle kavga ettik patrona kadar gitti olay , sırf ona inat için çalışıyorum bir taraftan sürekli iş arıyorum

aysun cnm selam benim var yaa yakında üç olacak sevgililerim kocm,kızım,bebişim..
olur bacım seninde olur ...

suyum ara annem iş ara seni iyice mahfetti oarası bukadar kalman bile hata bence...orda..salak herif.

aysun cnm selam benim var yaa yakında üç olacak sevgililerim kocm,kızım,bebişim..
olur bacım seninde olur ...

suyum ara annem iş ara seni iyice mahfetti oarası bukadar kalman bile hata bence...orda..salak herif.

hata biliyorumda kuşum napıyım çalışmam lazım eğer daha önceki şeyler olmasa hani boşanma felan bağlasalar durmam burma ama napıyım babamdan herşey için para isteyemem kardeşim lafını edip duruyor,başka çıkar yolummu var off ayyy bunalım geldi :)

aysuncum boşver ya varda ne oluyor sanki...

haklısın suyumprensesim ..işsiz kalma ama bu arada iş bakın gerçekten sağlığın daha önemli hergününü eziyet etti sana asıl sen burda olsaydın keşke...

herkesin sevgilisi var kanumca ama benim yokkii sositososito yalnız olanlar var mı acepp??:sinifsinif:
slm nasılsın bakalım opuyorumnanaktan benim düzenl manitam var :roflol::roflol:

merhaba kızlar ya çok kötüyüm dert tasa buymuş işyeri çok kötü durumda müdürle kavga ettik patrona kadar gitti olay , sırf ona inat için çalışıyorum bir taraftan sürekli iş arıyorum
oooooooo yazık sana bencede biran önce huzurlu ve saati vakti belli, bi iş ayarla olmazki ama lmaz:lmaz: yaz geldi gidiyo sen hep çalışıyosun bide huzursuz olunca hiç çekilmez yani :Saruboceq: inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun :Saruboceq:

günaydınlarrr!!!opuyorumnanaktan
teşekkürler deniz!
emel ishal olmuş çok kötü!:1no2: uğraştık valla!
bugün daha iyi gibi!gamyoncuiremsu
iyi bari derincim sevindim kaydirigubbakcemile5 biz büyükler hastalığa dayanamazken o küçücük ne yapsın :CüvCüv: kıyamamya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bizim bu aralar evimizde yaşanan diyologlar aşağı yukarı böyle biz çok güldük eşimle inşallah sizde gülersiniz eşim ahmeti kendine çok yakın buldu iyi dost oluruz diyo(denizk sanada merhaba cnm)

Hamile kadin duygusaldir**

- hick, hick hick...
- N'oldu askim, bisey mi var?
- Daha n'olsun Ahmet. Baksana su televizyona...
- E ne var, mankenler Laila'da egleniyolar.
- Farketmedin mi??
- Yoo neyii.
- Bak su ortadaki kirmizili kiz var ya, ben anlarim, gozlerinden belli. Nasil kederli nasil uzgun. Sen bakma egleniyo gibi g?r?nd?g?ne, kim bilir ne derdi var garibin... Dokunsan aglayacak kizcagiz. Hick, hick.
- Haydaaaaaaaa.........

**Hamile kadin sinirlidir**

- Ellerine saglik askim, yemek harika olmus. Biraz daha sulu olsaydi.
- Ne demek istiyosun sen Ahmet
- Hiic ne diycem. Dedim ki biras daha su......
- Kes kes anladim ben seni anladiiiiiiim. Annen ?amur yapsa bayila bayila yersin dimi.
- Ama Hayatim. Ben simdi ne de...
- Bak hala konusuyo, o kadar merakliysan annenin yemeklerine gider annenin yanina yerlesir, orada yersin doya doya.
- Iyi de Askim ben simdi annemden bahse..
- He ben durduk yere cikartiyorum yane dimi, kiskaniyo muyum ben senin anneni onu mu demek istiyosun.
- Yok Hayatim ben kiskandigini filan s?ylemek isteme...
- Kes Ahmet kes, daha fasla konusup sinirlendirme beni. Hem suclu hem g?cl? yaaaaa...
- Haydaaaaaaa....

**Hamile kadinin tanimlanamaz agrilari vardir**

-Ayh. Ahmet kalk.
- Noldu Hayatim, bi yerin mi agriyo.
- Evet ayh, elimi tut da dogrulayim.
- Neren agriyo sevgilim.
- Nasil anlatiyim ki yaa. B?yle su sag taraftaki kaburga kemigim sanki kirilmis, damarlari gerdirip b?yle liflere dogru bastiraraktan.
-
- Yani sanki b?yle lifler kopmus da damarlara carparaktan kemiklere b?yle dolanip da... Anladin dimi?
- (saskin bakislar)
- Uffff. Uyu Ahmet uyuuu.

** Hamile kadinlar fena aserir**

- Ahmeeet.
- ...........
- Ahmet kalk. Canim acayip kavun istedi.
- Yarin alsam olmaz mi askim yaaaaaaaa.
- Tabi ki olmaz. Simdi Alman lazim.
- Tamam Hayatim alayim.
(tam kapidan cikacakken)
- Ahmet dur dur. Simdi de s?yle kaymakli bi ekmek kadayifi cekti canim. Bosver kavunu onu al sen.
- Tamam Hayatim.
- Ahmeeet. Ciktin mi caniiim.
- S?le Hayatim, tam cikiyodum.
- Bak sen kadayifi da birak. Hani gecen belgeselde cikmisti ya b?yle kirmizi bi meyve, bi tek Afrikada yetiisiyomus. Ondan getir sen.
- E yuhhh artik.
- : (

** Hamile kadin kiskan? olur**

- Ondan sonra Hayatim. Ayse Hanim da katildi mi tartismaya.
- HAngi Ayse Hanimmis bu.
- E bizim ofisteki memure Ayse hanim.
- Daha ?nce hic bahsetmemistin bu Ayse hanimdan. Niye soz etmedin.
- Sirasi gelmemistir Hayatim
- Bilmemi istemedigin bisey var da ondan mi anlatmadin bana bu kadini.
- Yok Hayatim ne olabilir ki. Alemsin valla.
- Sozu gecistirme Ahmet. Kim bu Ayse hanim. Ne var aranizda.
- Olur mu oole sey askim. Hem kac yasinda kadin.
- He ?yle miii? Yasi kucuk bi citir olsa fena olmas hani dime? Adisin Ahmet.
- Haydaaaaa...

günayydınlarrr!!opuyorumnanaktan
kuusumm çokk komikk gerçekten böyle yapanlarr var mıı?
benim kocam çokk şanslı ne ağrımı belli ettim ne sızımı???
ne kapri yaptım ne aş erdimm??
şimdiii bana memnuniyetsizz mutsuzz ve nemrutt diiii????
kıçı kalktıı zannımcaa!!!

böyle yapan varmıdır benim bi sivilcem çıksa yada karnım başım felan ağrısa eziyet ediyorum artık yanımda kim varsa sevgilim,balll,anneme felan ....ay bala sorsanıza bide hamile kalsam adamın vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…