- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #3.001
seni düşüncem tabi bitanem ...biliyorum olsun senin keyfin yerinde olsunda zaten bnm telefon arızalı kendi kendine kapanıyo durmadan ...akşam iyi olursa sende müait olursan msn den yazışırız cnm dün çok kötüydüm bütün gün ...akşam daha beter oldum tansiyonum çok düşük ..yine çıkıyorum seni ve herkesi çook öpüyorum...
iyi haftalar kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
emel hasta bugün yatıyooo!!!:a015:
geçmiş olsun derin nesi var :bbo:
geçmiş olsun derin nesi var :bbo:
günaydınlarrr!!!opuyorumnanaktankıyamam ya emelim benimkaydirigubbakcemile3
ayy canımm size de çokk geçmiş olsunn!!!derin geçmiş olsun cnm ben hiç görmedim pek geçmişe bakamıyom ..benim kızda dün ateşlr içinde yanıyodu bugün iyi antibiyotik verdi doktor toparlandı biraz ...kıyamam çocuklar hasta olunca insanın içi prçalanıyo.
aysun cnm selam benim var yaa yakında üç olacak sevgililerim kocm,kızım,bebişim..
olur bacım seninde olur ...
suyum ara annem iş ara seni iyice mahfetti oarası bukadar kalman bile hata bence...orda..salak herif.
slm nasılsın bakalım opuyorumnanaktan benim düzenl manitam var :roflol::roflol:herkesin sevgilisi var kanumca ama benim yokkii sositososito yalnız olanlar var mı acepp??:sinifsinif:
oooooooo yazık sana bencede biran önce huzurlu ve saati vakti belli, bi iş ayarla olmazki amamerhaba kızlar ya çok kötüyüm dert tasa buymuş işyeri çok kötü durumda müdürle kavga ettik patrona kadar gitti olay , sırf ona inat için çalışıyorum bir taraftan sürekli iş arıyorum
iyi bari derincim sevindim kaydirigubbakcemile5 biz büyükler hastalığa dayanamazken o küçücük ne yapsın :CüvCüv: kıyamamya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınlarrr!!!opuyorumnanaktan
teşekkürler deniz!
emel ishal olmuş çok kötü!:1no2: uğraştık valla!
bugün daha iyi gibi!gamyoncuiremsu
günayydınlarrr!!opuyorumnanaktan
kuusumm çokk komikk gerçekten böyle yapanlarr var mıı?
benim kocam çokk şanslı ne ağrımı belli ettim ne sızımı???
ne kapri yaptım ne aş erdimm??
şimdiii bana memnuniyetsizz mutsuzz ve nemrutt diiii????
kıçı kalktıı zannımcaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?