Samsun///55

aferin prenses dikiş tutturamadın yani :olmaz: ne cabuk buluyosun konuşuyosun sonrada nasıl ayrılıyosun anlayamıyorum valla kafamçokkarıştı

aferin prenses dikiş tutturamadın yani :olmaz: ne cabuk buluyosun konuşuyosun sonrada nasıl ayrılıyosun anlayamıyorum valla kafamçokkarıştı

namus cercevesi içinde 10000 tane sevgilim olabilir , ama ben bunların hiçbirisiyle bişey yaşamıyorum olay o noktaya gelince ya ben soğuyom ya onlar bırakıyor sanırım bundan oluyor,ben öyle öpüşmek koklaşmak felanda hiç hoşlanmam sizden saklıcak değilim bişey olsa söylerim

anladımda prenses ne gerek var bi onla bi bunla olmadı falan çok hızlısın ben onu söylüyorum adam gibi bul bitane tam olsun yani yıpratır insanı bu şekilde sonra isimleri şaşırıyomuşsun:roflol::roflol: ben karışmamda senin için söylüyorumzemuszemus üzülme diye

slm samsunopuyorumnanaktan prensesin cnı sıkkın yine:lepi: ..toparlamışsındır inşallah cnm yaopuyorumnanaktan derin cnm nasılsın bayadır konuşamıyoruz denizk sende iyisindir inşallah hasretlik ne zaman bitiyo eşin askermi ...:uhm:

slm samsunopuyorumnanaktan prensesin cnı sıkkın yine:lepi: ..toparlamışsındır inşallah cnm yaopuyorumnanaktan derin cnm nasılsın bayadır konuşamıyoruz denizk sende iyisindir inşallah hasretlik ne zaman bitiyo eşin askermi ...:uhm:
günaydınlarrrr!!!opuyorumnanaktan
kusuum valla görüşemedik ben de özledim!:1hug:
bir ara takılırız msn.de eski günlerdeki gibiii!!!yerimseniben

gunaydın samsunlu hemŞerılerım nasılsınız kızlar buluŞma haberlerınde samsunlular bulusuyo sız katılmıyomusunuz oraya.

günaydınlarrrr!!!opuyorumnanaktan
kusuum valla görüşemedik ben de özledim!:1hug:
bir ara takılırız msn.de eski günlerdeki gibiii!!!yerimseniben

benide çağırın olurmu msnde,bensiz olmasın zaten çok canım sıkkın annem hala yok işyeri bi facia bunaldım bunaldım bunaldım işte :sinifsinif:

benim kusum benide düşünürmüş canımsın kusura bakma işyeri karışık arayamıyorum seni ama aklım sende ,bebişimize iyi bak :)

seni düşüncem tabi bitanem ...biliyorum olsun senin keyfin yerinde olsunda zaten bnm telefon arızalı kendi kendine kapanıyo durmadan ...akşam iyi olursa sende müait olursan msn den yazışırız cnm dün çok kötüydüm bütün gün ...akşam daha beter oldum tansiyonum çok düşük ..yine çıkıyorum seni ve herkesi çook öpüyorum...

Back