- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.961
bitti gökovadalar şimdi kardeşimleee!!!![]()
benimde annemler yok 15 gündür trabzondalar evde tek kalıyorum bide bana söylenirsiniz bakın uslu uslu oturuyorumkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitti gökovadalar şimdi kardeşimleee!!!![]()
aferin sanaa uslu uslu oturrrr tabiii!!:lepi:benimde annemler yok 15 gündür trabzondalar evde tek kalıyorum bide bana söylenirsiniz bakın uslu uslu oturuyorumkaydirigubbakcemile3
aferin sanaa uslu uslu oturrrr tabiii!!:lepi:
valla bu saatte başına hiççç iş açmaa!!
otur evde sakin sakin...zemuszemus
iyi pazarlaarrrrrrr!!!!opuyorumnanaktan
ay benim normal bir günüm olmayacakmı balla buluşacaktık anahtarımı evde unuttum bu saate kadar balll bana yardımcı oldu çilingir aradık bulduk adamın kapısının önünde oturduk ya çok komikti siz ne yapıyorsunuz
geçmiş olsun canım neyse ki bulmuşsunuz çilingiri!a.s
biz balkonda oturupduruzzz!!!:1rolleyes:
selammm aranıza alırmısnızz beni deee::kedi:
ya canım bu emelcik ne cici olmuş böyle bayıldım facedeki resmine![]()
emell çokkkk havalı şimdidenn çokkkkk!!!zemuszemuszemuszemusslm millet opuyorumnanaktan keyifler nasıl zemuszemus
prenses geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5
![]()
suprensesi içimen geldi sana gelsin hüzünlü ama hoşuma gitti
herkese iyi akşamlar hemşolarım ..derincim hamilelik zor geçiyo berbat miğde bulantıları felan var ama dün doktora gittik herşey çok güzel dedi ..11 mm ollmuş boyu ufacık ama kalbi bi atıyoki sorma ....Allah ne büyük ufacık şeyde kalp var isteyen herkese nasip etsin inşallah..