Samsun///55

samsundamı kk dakilerlemi buluşcanız kız ben belki haftaya gelirim samsuna kesinleşirse yazarım sana ararım hatta..

süper olur ya inşallah gelebilirsin canım ama salı gelme,enişten gelecek ayy saçlarıma maşa yaptırcam,çok süslü olmam lazım CADIARZU

ee sen çıkana kadar benim kocam gelecek yaa yine görüşemiyeceğiz ben anladım :umursamaz:

bu pazar buluşalım işte denizde diyorum kabul etmiyon ,sabah 8 de omtel otelin önündeki plajda olacam akşam 7 ye kadar,betty boop havlulu ve çantalı birini görürsen o benim yanımdaki balll(onun henüz haberi yok ama kabul eder zavallım )sende gel işte...kaydirigubbakcemile

hiç sanmıyorum prenses planım var o gün için yarın doluyum ctesi doluyum zemuszemus yaa buluşuruz bi şekilde daha çok zaman var opuyorumnanaktan

hiç sanmıyorum prenses planım var o gün için yarın doluyum ctesi doluyum zemuszemus yaa buluşuruz bi şekilde daha çok zaman var opuyorumnanaktan

şu kimsesiz ibaresinide kaldır istersen kimsesizmisin aşkolsun biz yetmiyormuyuz,ben herekse omtelin plajını adres veriyorum ben orda olacam gelmek isteyen gelir diyorum :))

kızlar siz sabahları uyurken ben bu saatte işe gidiyom,burası atakumun atakentin tepeden görünüşü saat 07:00 civarları

canım benim bende gelemem diyorum inşallah uygun olduğumda opuyorumnanaktan
kimsesizim tabi kocam yanımdamı yok :a015: o benim herşeyim :asigim:

kızlar selam hepinizin cuması mübarek olsun ..suprensesi olsun kız maşanı ben yaparım ..işte ellerimlen hazırlarım seni ...

kızlar selam hepinizin cuması mübarek olsun ..suprensesi olsun kız maşanı ben yaparım ..işte ellerimlen hazırlarım seni ...

canımsın benim ya sen,,,ya dün akşam ne oldu biliyormusunuz hani benim bir ara yunan asıllı bir sevgilim vardıya o aradı,beni seviyormuş,unutamamış,bazı konularda haksızlık ettiğini anlamış vs ama ben kürkçü dükkanı değilim çok umrumdaydı zaten

aysuncum canım almazmıyız alırız tabiki,hoşgeldin

yunanlımı kız bide bana diyodu kuuşuum yakında yunan adalarından yazarsa şaşırmam diye...ben izmirdeyim yunan bunrunumun dibinde ...sen nerden buldun yunanlıyı .....kaydirigubbakcemile3

iyi hafta sonlarıı arkadaşlarrrrr!opuyorumnanaktan
aysun hoşgeldin canım!
suprensesi valla pes diyorum sanaaaaaaaa!!!!!:sm_confused:
kusuummm nasıl gidiyor hamişlik????:CüvCüv:

iyi hafta sonlarıı arkadaşlarrrrr!opuyorumnanaktan
aysun hoşgeldin canım!
suprensesi valla pes diyorum sanaaaaaaaa!!!!!:sm_confused:
kusuummm nasıl gidiyor hamişlik????:CüvCüv:

ya aşkolsun ama ya hem beraber felan değilimki o yunnanlı çocukla sadece aradı dedim,benim sevgilim var aldatamam onu hem bir kızı bin kişi istermiş bir kişi alırmış kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…