- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.621
takma tırnak kullanananız var mı((((((((((
nerden çıktı şimdi takma tırnak yawww?!!!:sm_confused:!ben çookkkk zaman önce denemiştim yapıştırmayı ama hatırlamıyorum bile!fisfisfis...az sonra gelecem eşim not yayınlayacakmış!!!!!yasakkelime
bir derdim var kısmına konu açacam takma tırnak takmak istiyorum ama beceremiyorum diyesenağlamasenağlama
günaydın kısllarrr
iyi haftalarrr arkadaşlara.s.!amanıınnnn ne büyük dert takma tırnakdelikafadulden kız dene işte bi tanesine alırken de sor uygula!...:sm_confused:
merhaba ayşegülll!a.s.suprensesi ne takma tırnakla uğraşıyosun anlamdım ki!:sm_confused:güzelce törpüle temiz temiz cilala tamam!a.sben iyiyim şimdi duşumu aldım oturdum:1rolleyes: kız da uyudu ama yemek yapılacak tam uyudu dedim uyandı aha da!...:1shok:
ablasının ballı bebeği o tam benlik ha bu arada makinama kavuştum hihoyyytsonunda :)))))))balın sayesinde oldu birazda bana kalsa gider yeni bir makina alırdım onunla uğraşana kadar,farkındaysanız ben bugün fazla girmedim nete çalıştım çalıştım çalıştım :jeyyar:
ayşegülcüm dün samsun çarşının altını üstüne getirdik balllla ama elbise bulamadık gene senağlama diktirsemmmi bilmiyorumki
hadi gözünaydın!:jeyyar:nasıl elbise arıyosun da bulamaysun anlamadımm!..:1no2:
huuu huuu kimse yok mu? iyi geceler arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
gezeceğine biraz ilgilen bizimle ayol sende takma tırnak kullandınmı sen hiç kuşum
günaydııınnn samsunun çıtırları
kimse yoktu galiba ben çok yoğun oluyorum artık ya kızlar ramazana kadar devam eder yine boş anlarımda bakıyorum buraya ama eskisi gibi değil öpüyorum sizi hayırlı günler hepinize
günaydııınnn samsunun çıtırları
canım ben takma kullanmadım porselen yaptırmıştım uzun bi süre kullandım çok rahat oluyo bence onu yaptır ..kendi tırnağın gibi ..ama takma tırnak rahat olamazsın diyorum bence şekerim ..
günaydın canım nasılsın ...
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bir samsunluda benim almanyadan geldim 2,5 yıldır burdayım
huuu huuu kimse yok mu? iyi geceler arkadaşlar kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bir samsunluda benim almanyadan geldim 2,5 yıldır burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?