Samsun///55

:sm_cool:kızlar bz yeşille bugün saat 2de kesin buluşuyoruz gelmek isteyenler buyursunnn ayy bide heyecanlıyım ki anlatamam

merhaba,
ben bugün dr'umla ancak 14:30 da görüşebildim yanından çıkmam 15:30 u buldu:1no2:yinede arabadan oraya yakın indiğim için uğradım,belki oralarda bulunursunuz diye....hatta çok enteresan bir de durum yaşadım sevgi kafenin önünde bir grup kadın ben gölün o taraftan gelirken çok dikkatli bir şekilde bana baktılar bende içimden heralde bizim klubtenler diye düşünüp onlara doğru gittim..yanlarına yaklaşınca birisi:kusura bakmayın dikkatli baktık ama sizi bir arkadaşımıza benzettik dediler...bende sizin kadınlar klübü ile alakanız var mı dedim yok dediler:roflol:içeride 3 ayrı masa da hatunlar vardı grublar halinde galiba bugün sevgi cafe de kabul günleri bir araya çakışmış...3 masaya da yanaşıp usulunca sordum ama cevaplar olumsuzdu:roflol:
sonuçta geç meç vallahi uğradım ama nasip değilmiş inşallah bir dahaki sefere artık...sevgiler

Bende Gelemedim Yaa Aslinda Cok Istiyodum Bir Işim Cikti Nasip Olmadi Birdaha Ki Sefere Inş. Sevgilerle......

kızlar bz dün yeşille buluştuk sevgi gölünün güzelliği sakinliğine karsı oturduk sohbet ettik çok hoş alımlı bi arkadasımız yeşilde ama bide benim oğlanın okulu yoktu oda bzmleydi dur sus gel etme derken vakit geçti bi dahaki sefere ortak bi yer ve zaman belirlemeye çalışalımki çoğunluk oluşsun arkadaslar inş bi dahakine beraber oluruz hoşcakalın

günaydın samsun kızlarrrrrrrr.............
kaderim55 nasılsın evet dün buluşma vardı bana söyledin fakat sana durumları yazdım çok yoğun bir tempoda koşturuyorum kızımda zaten kreştekı şimdilik samsunuda pek bilmiyorum ama inşallah öbür buluşmalarda olurum tanışmak dostluk edınmek isterim...........biraz ara vereyim dedim işe...........sizler nasılsınız

günaydın samsun kızlarrrrrrrr.............
kaderim55 nasılsın evet dün buluşma vardı bana söyledin fakat sana durumları yazdım çok yoğun bir tempoda koşturuyorum kızımda zaten kreştekı şimdilik samsunuda pek bilmiyorum ama inşallah öbür buluşmalarda olurum tanışmak dostluk edınmek isterim...........biraz ara vereyim dedim işe...........sizler nasılsınız

iii valla nolsun koşturuyoruz iş güç ev çocuk falan derken zaman geçiyor olsun canım sen iyi ol işlerini yoluna koy ondan sonra daha çoookkkk buluşur görüşürüz inş bz burdayız sende burdasın artık nasıl olsaaaa görüşmek tanışmak dileğiyle kib canım hoşcakalll:enbuyukkk:a.s.

kizlar demek bulustunuzzz bende isterimm ay vallahi bakmis olsaydim sayfaya ilaveten yollardim birini nolurr benide bekleyin temmuz 10 da ordayimm

kizlar demek bulustunuzzz bende isterimm ay vallahi bakmis olsaydim sayfaya ilaveten yollardim birini nolurr benide bekleyin temmuz 10 da ordayimm

evet buluştuk canım ama ben ve yeşil bazılarının işi çıktı bazılarıda gec geldiği için buluşamadık ay sevindim gelmene canım hadi bakalım gelince ikinci buluşmayıda sen planla şöyle bi kalabalıkca toplanalım tanışalım kaynasalım bi an önce gelmen ve tanışmak dileğiyle hoşcakal:içelim:a.s.

slm kızlar bende samsunlyum samsunda yaşıyorum yok memleketim gibi yaaaaaaaaa :)) ama neyazıkki temmuz 6 dan sonra dadaş gelini oluyorum erzuruma gidiyorm şimdi kara kara düşünüyorum ki bu güzelim samsunumu nasıl bırakacam diye :KK43:

slm canım evet insanın memleketi gibi yok tabiki ama gittiğin yerdede allah mutluluk huzur versin tek derdin memleket özlemi olsun ilk önce zorlanırsın biraz ama sonra alışırsın canım insanlar nelere alışmıyoki artık gezmeye gelirsin allah ömrünün sonuna dek mutluluk huzur versin a.s.

slm kızlar bende nihayet samsundayım 2aya yaklaşıyorum kızlar ılgı ve yardımlarınızı beklıyorum mağazamda çalışacak güvenli kasiyer ve satış elemanı lazım çok acil samsunlu bayanların yardımını esirgemiyeceğini biliyorummmmmmmmmmmmm

merhaba eficik ben carsambaliyim.nerdeydinki daha önce .canim insallah bulursun magazan nerdeki canim yazki bir fikir edineyim kendine iyi bakk.arkadaslar gelmeme az kaldiiii oleyyyy

kaderim55 cnm buluşma için banada mesaj atmışınız ilginiz için tşkler.Ameliyat olduğum için yazınızı okuyamadım.Yeni yeni kendime geldim.Dr.15 dk.yürüyüşlere yeni izin verdi.Selamlar

kaderim55 cnm buluşma için banada mesaj atmışınız ilginiz için tşkler.Ameliyat olduğum için yazınızı okuyamadım.Yeni yeni kendime geldim.Dr.15 dk.yürüyüşlere yeni izin verdi.Selamlar

evet canım attık rica ederim ne demek canım geçmiş olsun önemli değil canım bi daha sefere inş sen sağlığına kavuş yeter canım neden ameliyat oldun canım acil şifalarra.s.

Troit ameliyatı oldum.Kitleler de iyi çıkmadı 2 aydır tedaviyle uğraşıyorum.Atom tedavisi oldum bizim fakültede atom ünitesi kapatılmış.İstanbul'a Cerrah Paşa'ya gittim geldim.Orada da işlemler çok zor çok büyük ve dağınık bir yer işlemler yürümüyor.Yani burada ki fakültemiz çok güzel hocalarımızdan da Allah razı Olsun.Özellikle Prof Dr.Zafer Malazgirt Hocamdan Allah Razı olsun.İyi Hafta Sonu size....

gecmis olsun güldeniz bende guatir hastasiyim radio iyot terapi olacaksin herhalde bende oldum korkulacak bisey yok canim ben 4 sene oldu ama sonradan cok kilo aliyorsun dikkat et tekrar gecmis olsun canim kendine iyi bakk

gecmis olsun güldeniz bende guatir hastasiyim radio iyot terapi olacaksin herhalde bende oldum korkulacak bisey yok canim ben 4 sene oldu ama sonradan cok kilo aliyorsun dikkat et tekrar gecmis olsun canim kendine iyi bakka.s.
tşk.ler evet radyo iyotta aldım.Haklısın 10 kilo aldım.Troit ilaçlarına yeni başladım
az şişlikleim yavaş yavaş gidiyor.Kitlem kanserli çıktığı için ayrıca vitaminler ve balık yağı ve ameliyatta calsiyum eksikliği olduğu için calsiyum felan alıyorum.Ameliyat olalı 2 ay oldu yürüyüşlere bile yeni başladım.Onuda uzun mesafede çok çabuk yoruluyorum.15 dk ancak yürüyebiliyorum.Bu arada siz ameliyatınızı Almanya da mı oldunuz.Radyo iyot kontrollerini 3 ay da bir mi yaptırılıyor.a.s.a.s.

canim gecmis olsun valla ben benimkinin ne oldugunu bilsem ama kanserli degil iltihapliydi benimki önceden üc haftada bir kan aliniyordu ama simdi üc ayda bir.ayrica lthyroxin 100 kullaniyorum.ama benim balik yemem karalahana yani iyotlu herseyyasak tuzda dahil.atlatirsin merak etme hemsomm kendine iyi bakk insallah gelince uzun uzun konusuruz ben carsambaliyim temmuz 10 da ordayim insallah.görüsmek üzereee

canim gecmis olsun valla ben benimkinin ne oldugunu bilsem ama kanserli degil iltihapliydi benimki önceden üc haftada bir kan aliniyordu ama simdi üc ayda bir.ayrica lthyroxin 100 kullaniyorum.ama benim balik yemem karalahana yani iyotlu herseyyasak tuzda dahil.atlatirsin merak etme hemsomm kendine iyi bakk insallah gelince uzun uzun konusuruz ben carsambaliyim temmuz 10 da ordayim insallah.görüsmek üzereee

her ikinizede çok geçmiş olsun allah sıhhat versin canlarım allah yar ve yardımcınız olsun bak nergiscim gelince mutlaka buluşup tanışcaz o zamana kadar güldenizde iyileşir inş uzun uzun konuşur dertleşiriz zaten şunun şurasında temmuz ona ne kaldıki :sm_cool:

X