Samsun///55

öyle işte ay ne güzel yaz geldi efil efil eteklerimi giyinebiliyorum tişörtlerimi felan ahh bide denize girebilsem ballllın bana sözü var denize gitcezz he he siz nasılsınız derincim ya öylede bilyon ben başımı derde sokarım ama çıkmasınıda biliyorum gerçi bu ara sakinim şöyle 3 gündür felan ama işler çok yoğun ya

güneş ablacım bu torun olacak sanırım sana çok benziyor gerçi senide resimlerden gördüm ama :))))))))))

şirinyerdeyim canım ,,vereliniortak

suprensesi hakketten de çok olmuş üç gün bak tebrik ederim seni!...:mymeka:azcıkk rahat dur bi nefes al bacım yaaa!:sm_confused:
güneş abla biraz bilirim oraları....a.ssamsunun neresi peki çok mu sordum?:utangac:

suprensesi hakketten de çok olmuş üç gün bak tebrik ederim seni!...:mymeka:azcıkk rahat dur bi nefes al bacım yaaa!:sm_confused:
güneş abla biraz bilirim oraları....a.ssamsunun neresi peki çok mu sordum?:utangac:

canım güneş abla samsundan bahsetmiyor şirinyer izmirde,,,,ya derincim uslu durmam lazım hele son olaydan sonra biliyon gerçi canım sıkılmıyo değil hanialkisalkisalkis

hareketli-kalp.gif

benden size gelsin .

ayyy sen çatlamazsan olmazopuyorumnanaktan çatla kız meraklı taze senizemuszemus......hahahahaha..:roflol::roflol:.ama fazla merak etme karışmam haaa:jeyyar::jeyyar:
bilirsin herşeyin başı merakkötükedihüso kötülüklerin anası :jeyyar:

günaydın ayşegül a.s.ben iyiyim sen nasılsın?!prenses yine biyerlerin ağrıyo senin yaaa!:1shok:evet öğlende eşim geliyor rahat konuşamayız iki gibi iyia.s ortalığı da topluyorum ya gidince!dedikodu birikmiştir şimdi bir sürü!yok kız bilmiyordum çalıştığını:sm_confused: geçen gece kk.daydı ben çıktım konuşamadık nerde iş bulmuş?...
yaaa ben varya ikinizede uçacam burdan haaaÇok üzgünüm çoook bi bacağımı samsuna bi bacağımı muğlaya:mymeka: ..bensiz dedikondu heeee ...küstüm lan size..laelaelaelaelae
ütücülük delikafaduldendelikafadulden
şaka ya okursa öldürecek beni,dün geldi sabah nete ben akşama kadar netteyim dedi az ütüm var dedi ütüsü akşama ancak bitmiş bende akşamdan beri takılıyorum ona ütücü diye
hey allahım yaa ub cadının ütüsü bittimi len ..hem küsüm işte daha öyle ortaya söylüyom .bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööşakkıdı
:roflol::roflol:Allah seni bildiği gibi yapsın emi?bende gerçek sandım!bende temizlik görevlisiyim o zaman!...:roflol:
ayyyy heç zengin fakirin halinden ne anlar hesabı ...biz geberiyoz buralarda ..sıak zaten beynim pişmiş naniknaniknaniknanikkendi bide sucu olcak insan buz gibin bi damacana kapıp gelir ..buyur abla susamışsındır deyin .:roflol::roflol::roflol:
iyide akşama kadar ütümü olurmuş neyse susalım valla beni öldürür canım ben biraz çalışayım yoksa ütücülük yapacak bir işim bile olmaz ben hiç becerememde

nasılda biliyon demi başına gelcekleri ..benseni dedikodumu yaptığın için değil ..repinde belirttiğim sebepten öldürcem cadı cadı cadı cadı :roflol::roflol::roflol:

canım güneş abla samsundan bahsetmiyor şirinyer izmirde,,,,ya derincim uslu durmam lazım hele son olaydan sonra biliyon gerçi canım sıkılmıyo değil hanialkisalkisalkis

hareketli-kalp.gif

benden size gelsin .

günaydın kızlaar hayırlı cumalarrrr!a.s.prenses biliyorum şirinyer izmirdea.s ben samsunun neresinden diye sorduydum yawwwfisfisfis!dün gece benimki pc.yi istedi çekemedi başkalarıyla muhabbet etmemi kıllllll:1closedeyes:kapattım o yüzden!
kuusuummmmmm dönmüşsün sahalara!hihoyyythoşgeldin canceğizimmm nasılsın?:1hug:özlettin kendini!...

ya normal olamayacakmıyım ben ya sabah çalışıyordum birden kendimi hastanebaşında buldum ordan babamın okuluna gittim ordan geri işe geldim ne gündü ama ya bu dediğim yerler samsunun uçlarında hep :))))))))))))

Back