- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.481
suprensesi gelmişsin nasıldı konser anlat bakalım zemuszemus
nasıl olalayım işte herşey aynı dün gece kocamla konuştum daha iyi oldum kaydirigubbakcemile3 bende giderdim her yıl ama bu yıl nedense hiç istek olmadı kıraça gitsem süper olur ama hangi akşam onu bile bilmiyorum
su prensesi sana sorum olacak yanlış anlama merakımdan nerde çalışıyosun yani ne iş yapıyosun:1rolleyes: bide şu puan verme nerden nasıl yapılıyo anlatabilirsen sevinirimopuyorumnanaktan
ben öğrenirim canım sana yarın yazarım süprizzzzzeşin yurtdışındamı şimdi seferde yani
evet farkındayım bende puan vermek istedim ama anlayamadım bi türlü şimdi sana puan verdim kaydirigubbakcemile5
reklama girmesin kııız delikafadulden çataltepe sen hangi suda çalışıyosun
tamamdır diyosun yani turkbayragi ne dicem patronu sev bence hiç değilse işin var krizde dimi yani galiba geç çıkıyosun biraz onun dışındada problem yoksa ne alahihoyyyt
yaa aslında yanlız yaşadığımı ve çalışmadığımı düşünürsek oldukça yoğun geçiyo ne hikmetse işim hiç bitmiyo gitmeler gelmeler falan :bbo: bi bakıma iyi oluyo vakit nasılş geçiyo anlamıyorum:lepi: benimde çıkmam lazım temmuzda kızkardeşimin nişanı var ve hala ne giyeceğimi bilemiyorumCADIARZU
çok kilolu sayılmam ama benimde fazlam var her kadın gibi:roflol::roflol: işte önemli olan keyifle çıkıp bakınmak elbise zaten her zaman favorim yaz geldi pantolonlar dolabın arkasına alkisalkisalkis eşim ağustos gibi sanırımdiyorumya bu normalin dışı ben hep gider kalırdım en fazla 1 ay görmezdik birbirimizi ama bu defa kötü mafoldumben
evet burası benim için çok iyi oldu canım sıkılmıyo sağolun hepinizde konuşuyoruz iştekız denize girilirmi hiç haziran ayında samsunda -tatlicadiarzu- dellendin galiba ben evde hala donuyorum hırkamı çıkaramadım daha düşün artık :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?