- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.421
günaydııınnnnn!a.s.kusuum hoşgeldin kızzzzz :1hug:özledim seni çokkkk!bende seni öpppptüüümmm!yaptır pc.yi hemen de msn.den de dedikodu edek accıkk!suprensesi bu işi nasıl hallettin anlatacan banafisfisfis merak ettim boşver müdürü!ben daha iyiyim işler düzeliyor!...a.s
hayırlı günler hayırlı cumalar,,samsunun güzel hatunları,,:1hug:a.s.
bu işide hallettim ya artık bana kaarada ölüm yok bensiz msnden konuşmayın kızarım haaa
Selam kızlar?Nasılsınız keyifler nasıl?
Ayşegül yok ortalarda dimi.
Suprensesi hangi işi hallettin.Dünkü konuştuğumuzu mu?:1closedeyes:
Yahu benim avatarım hareketli ama hareket etmiyo burada.Boyutu büyükmüş.Halbuki küçücük şey.Sinir oldum ha.
hayırlı günler hayırlı cumalar,,samsunun güzel hatunları,,:1hug:a.s.
teşekkürler canım sanada hayırlı cumalar iyisin inşallah ben kötüyüm donmak üzereyim aaaaaa:1shok::1shok:
merhaba hatunlar, balllcığım benim cenazem vardı ortalıkta olmadığım zaman zarfında memlekete gidip geldim .
teşekkürler güneş ablacığım sana da hayırlı cumalar dilerim bu arada izmir buluşmasında sen var mıydın güneş abla?
konuşmayız merak etme a.szaten sana soracaklarım var?o gün kızmayacağıma söz verdim ama şimdi kızabilrimmmm!...a.s
merhaba hatunlar, balllcığım benim cenazem vardı ortalıkta olmadığım zaman zarfında memlekete gidip geldim .
teşekkürler güneş ablacığım sana da hayırlı cumalar dilerim bu arada izmir buluşmasında sen var mıydın güneş abla?
kızlar merhaba:smiley-cool:
Ayşegül başın sağolsun canım.
Suprensesi sen niye bana cevap vermiyon bakim.:mymeka:kaydirigubbakcemile
balım gülüm bitanem bebem naslı çiceğim ya işyerinde fazla dikkate alma beni sen biliyon durumumu kızımya birde kafam karışık ya bugün çarşıya çıktım şapka taktım görünmeyeyim diye pek fazlakafamçokkarıştı
günaydın samsunun hatunları
günaydın samsunun hatunları
günaydın canım nasılsın bugün bakayım
balllcım ya akşama kadar burda nelerle uğraşıyorum standart zaten 8.30 da çıkıyoruz akşam 1 saat nerde oyalanırsam oyalanayım 9.30 gibi evde oluyorum o bişey mi ben bütün samsunu dolaştım 1 saat içinde buyrunnnnnnnnngerçi babam kızdı eve erken gelecekmişim akşam sorguya çekildim off ya
merhaba kızlarrrrrrr!a.s.iyi hafta sonları hepinize! suprensesi baban da sorguya çekmekte hakılı seni sengözlerimebaksanabboş bırakmaya gelmiyo hemen buluyosun bela olacak bişeyler!nasıl hafta sonu sakin geçiyor mu bari?...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?