Samsun///55

:içelim:evet bzde buluşalım diyeli, uzun zaman oldu ama kimseden ses çıkmadı arkadaslar yaaa bizde buluşalım tanışalım

bilemiyorum işte neden bu kadar az kişi var haftaya kadar bekleyelim olmazsa haftaya ulaşabildiklerimizle bi buluşma ayarlarız baslangıcı biz yapalımda inşallah geriside gelir canım buluşmak görüşmek dileğiyle hoşcakal canım

sen burayı takip et canım ben haftaya bi saat ve yer belirlerim olmazsa sen ve ben buluşuruz resimlerimizi yaptıklarımızı yazarız belki kıskanırlarda gelirler

evet kızlar az kaldı haftaya bigün ayarlıyorum ve buraya yazıyorum herkes takip ederse sevinirim inş buluşacağız ve bigün kişi sayımızda aratacak

:enbuyukkk::eeee kızlar buluşmaya gelmek isteyen yokmu kimseden ses çıkmadıııı HADİ SAMSUNLU KKCILAR buluşmaya tanışmaya buyrunnnnnn:teytey:

merhaba kızlar bende samsun bafralıyım,ama ıstanbulda yasıyodum,sımdı evlendım ıs sebebıyle sımdı mardındeyım

evet kızlar ben perşembe günü saat birde buluşalım diyorum yeride sz belirleyin hadi bakalım kimler geliyoooooo ay kızlar valla heyecan bastı şimdiden

samsun mrkzdeyim ben canım bu hafta buluşmayı tanışmayı düşünüyorum ama kimseden ses yok baksana bekliyorum bakalım cevap yazan gelecek olan varmı sen geliyomusun peki samsuna tatilde falan

kaderim tamam canım ama yeri başkası söylesin perşembeye görüşmek üzere...mucuk...

baksana senden baskasından ses yok ben 19 mayıs lisesinin çay bahçesini düşünmüştüm buluşmak için sence olurmu canım eğer olur dersen saaat 1de buluşalım derim arkadasım ama bişey daha sorucam ben seni nasıl tanıyacam :sm_confused:

senağlamaeee kızlar kimseden ses çıkmıyo noluyo herkes buluşalım diyodu şimdi kimseler yok neyse ben yarın saat 1de 19 mayıs lisesinin çay bahçesindeyim gelmek isteyenleri beklerim

eee kızlar kimseden ses çıkmıyo noluyo herkes buluşalım diyodu şimdi kimseler yok neyse ben yarın saat 1de 19 mayıs lisesinin çay bahçesindeyim gelmek isteyenleri beklerim

kızlar yer değişti sevgi gölüne karar verdik gelin buyrunnnn

arkadaşım merhaba,
vallahi çabalarını görünce mahçup oldumbu benim hep isteyip ama bir türlü aman ve fırsat yaratamam yüzünden ileriye ertelediğim birşey:1no2:...bazı sağlık sorunları ve sıkıntılı bir dönemim vardı.....birkaç gündür pc de sorun vardı format attırdım ama bugün gündüz nedense siteye bir türlü giremedim...şimdide bir daha deneyeyim dedim ve mesajını gördüm...cevap verdim ama samsunlular sayfasını bir ziyaret edeyim dedim yazışmaları gördüm ve yarın için sevgi gölünde buluşmak istediğinizi gördüm......yarın sabah fakültede dr'dan randevum var....inşallah öğlene kadar hastanede işim biterse yarın ordayım ....benim sizi tanıma olasılığım yok,ama ben yarın siyah pardesümü ve kırmızı çantamı alırım şaçlarım koyu renk ve omuz hizamda....siz beni farkedersiniz inşallah...ve umarım sabah bu sayfaya bakar ve bu mesajı görürsünüz...yoksa boşuna oralara gitmiş olurum:bbo:...sevgiler umarım görüşürüz:1hug:

günaydın günaydın günaydın samsunnnnnnnnnnnnnn bekle bende geliyorummmmmmmmm...............yüzünüzden gülücükler eksik olmasına.s.

eficik artık gelmişindir heralde...ben uzun zamandır bu sayfayı ziyaret edemiyordum:)öncelikle Samsun'a hoşgeldiniz ve umarım iş yeriniz hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazançlar versin...ordan alışveriş yapmışlığım vardı(eskiden)...inşallah sizden de alışveriş yapmak nasip olur...karşıda öğretmen evine çarşı pazar yaptığımda yorgunluk çayı içmek için arada uğrarım...oranın terası hoşuma gidiyor...umarım görüşürüz sevgiler...:1hug:

valla çoğunluk oluşturamadık herkes buluşalım dedi ama kimseden ses çıkmadı üzüldüm işin açıkcası ama bz açılışı yapalım gerisi gelir inş ekrulum sanada uzun zaman olmuştu msj atalı eficikde geldi samsunda ama yoğun olduğu için buluşmaya gelemiyo BUGÜN SAAT 2DE SEVGİ GÖLÜNDEYİZ BÜTÜN SAMSUNLU KKCILAR BUYURSUN

:sm_cool:kızlar bz yeşille bugün saat 2de kesin buluşuyoruz gelmek isteyenler buyursunnn ayy bide heyecanlıyım ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…