Samsun///55

günaydııııın samsuuuuunnn,

sabah şerifleriniz hayırlı olsuunn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hu huuuuuuuuuuu selam samsunnnnnnnnnnnn kımse yokmuuuuuuuuuuu yoksa bu şehir bomboşmuuuuuuuuuuuua.s.a.s.

slm canım çok teşekkür ederim en geçönümüzdeki hafta içinde samsuna taşınmış olacağım taşınma işlerim hallolduktan sonra en kısa zamanda bir buluşma ayarlıyalım bana uyar gerçi daha samsunu yeni yeni öğreneceğim ama artık arkadaşlarda bana yardımcı olurlar değilmi a.s.:teytey:a.s.:dance:

günaydın günaydın günaydın samsunnnnnnnnnnnnnn bekle bende geliyorummmmmmmmm...............yüzünüzden gülücükler eksik olmasına.s.

SLM kıslarrrr hafta sonu samsundaydım memleketemın herseyı baska ya ordayken bu kadar sevmezdım samsunu ama sımdı neyı olsa ıcım gıdıyor super bır hava vardı pazar gunu ailemle bır sahıl yuruyusu rus pazarı sonra tabıı denız kenarında dondurma keyfııı offf offf

hafta sonuda hava çok güzeldi tam gezilecek gibiydi insan bazı şeylerin kıymetini kaybedince anlıyor sanırım bende pek sevmiyodum ama yazın istanbula gezmeye gittim ayy catlıcam sandım geri dönünce nerdeyse topraklarını öpecektim memleketimin insanın memleketi gibi varmı yaaa

bende samsunluyum arkadaslar ama istanbulda yaşıyorum,çok özlüyorum memleketimi çokkk

bizim ellerin hemsolari ya bu neyaa valla orda olsam coktan organize etmistim örnek alalim arkadaslar millet kacinci bulusuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…