Samsun///55

Offf istemem.Ben evde kalacağım.:roflol:Biraz zaman geçsin atarız ortaya birşeyler.kaydirigubbakcemile3

bu duraktaki çocukla o çocuğun bağlantısı var nasıl ama anlamadım neyse yarın gene erken gidecem durağa böyleliklede servisi kaçırmamış oluyorum derin sakın okuma sen buraları :))delikafadulden

naydın kızlar!a.s.herkese hayırlı cumalar diliyorum!suprensesi kuusuum yok ortalarda görüşemedik haberin var mı?:sm_confused:
ya adam kimmiş acaba merak ettim :uhm:bir bakayım gazetelere falan!
öpüyorum şimdilik yarın benim kızın doğum gününü kutlayacağızkaydirigubbakcemile2 yoğunum biraz belki uğrayamam bu ara!...

kusum buralarda bilmiyorum bizim topiğe gelmiyor nedense ...biraz dedikodu yapayım yerimseniben ayşegül de yok ortalarda :1shok:

merhaba hatunlar nasılsınız? yahu bir yüzükdür dönmüş ama neyin nesi anlamadım .kızz cadalozlar işimiz var giremedik hemen dedikodumuzu yapar oldunuz sizi gidi zilliler sizziii

nerdesiniz yaa balll suprensesiii...! birde gelmiyor derler şimdi arkamdan :mymeka:

Geldim kızlar.hihoyyytBugün çok işim vardı.Kışlıkları yıka kaldır,yazlıkları çıkar,dolapları sil.Ayyyy sıkıntı bastı.laelaelaelaelaeNeyseki dağınıklığın çoğu gitti.:dance:

Sizler nasılsınız bakalım.:asigim:

Suprensesi naber kız.Nasıl geçti günün?

kusum buralarda bilmiyorum bizim topiğe gelmiyor nedense ...biraz dedikodu yapayım yerimseniben ayşegül de yok ortalarda :1shok:

allaha allahCADIARZU hayırdır inşallah hayırdır inşallah!noldu da gelmiyor kuusuum :sm_confused:bi soralım bakalım ama şimdi mutfaktan çağrılıyorum yarına hazırlık pasta yapıyoruz son gaz!....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…