- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.181
Offf istemem.Ben evde kalacağım.:roflol:Biraz zaman geçsin atarız ortaya birşeyler.kaydirigubbakcemile3
Bağlantı tamam diyorsun yani.:1closedeyes:Erken kalkan yol alır.bu duraktaki çocukla o çocuğun bağlantısı var nasıl ama anlamadım neyse yarın gene erken gidecem durağa böyleliklede servisi kaçırmamış oluyorum derin sakın okuma sen buraları :))delikafadulden
Bağlantı tamam diyorsun yani.:1closedeyes:Erken kalkan yol alır.
Sessiz ama derinden gidiyorsun.kaydirigubbakcemile2Devam et bakalım.Yalnız çok da soğuk davranma.yerimsenibenyalnız çocukla konuşurken hiç umrumda değilmiş gibi bi taraftan tel.dayım saate felan bakıyorum arada bakıyorum ya öyle mi felan delikafaduldenşakkıdı
Sessiz ama derinden gidiyorsun.kaydirigubbakcemile2Devam et bakalım.Yalnız çok da soğuk davranma.yerimseniben
napıyoruz pazar günü sengözlerimebaksanab
Kız küsme hemen.:asigim:Sen karar ver.Ben uyarım.aşkolsun biliyorsun ben programımı şimdiden yapmam lazım aaaaa küstüm sana görürsün sen
karayollarının orda birini öldürmüşler 14 tane kurşun sıkmış adam tam polis karakolunun karşısında karakolları varya ölen önce yaralanmış adam dönmüş tabancasındaki bütün kurşunları boşaltmış
gü
naydın kızlar!a.s.herkese hayırlı cumalar diliyorum!suprensesi kuusuum yok ortalarda görüşemedik haberin var mı?:sm_confused:
ya adam kimmiş acaba merak ettim :uhm:bir bakayım gazetelere falan!
öpüyorum şimdilik yarın benim kızın doğum gününü kutlayacağızkaydirigubbakcemile2 yoğunum biraz belki uğrayamam bu ara!...
Çok geç çıkıyorsun ya.Kaçta çıkacağının bilinmemesi ne fena.Ama erken gitsen niye erken geldin demezler.yoğun ya ball geçte geldim hatta henuz yerleşmedim duşa gircem yemek yicem daha :))
Çok geç çıkıyorsun ya.Kaçta çıkacağının bilinmemesi ne fena.Ama erken gitsen niye erken geldin demezler.
kusum buralarda bilmiyorum bizim topiğe gelmiyor nedense ...biraz dedikodu yapayım yerimseniben ayşegül de yok ortalarda :1shok:
allaha allahCADIARZU hayırdır inşallah hayırdır inşallah!noldu da gelmiyor kuusuum :sm_confused:bi soralım bakalım ama şimdi mutfaktan çağrılıyorum yarına hazırlık pasta yapıyoruz son gaz!....hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?