Samsun///55

merhaba kuşum sağol şekerim benimde kanım sana çok ısındı gerçi hepinize öylede sen ve suprensesiyle daha sık görüşüyoruz sanırım,öptüm canım :))

BEN GELDıM SAMSUNDAYIM

kız kussuuum konuşma benimle asıl böööö sana,akşam beni bırakıp gittin ve gelecektin göya

BEN GELDİM SAMSUNDAYIM

kız kussuuum konuşma benimle asıl böööö sana,akşam beni bırakıp gittin ve gelecektin göya

slmmmm kızlarrrrr:):)
naberr nasıınızz bakimm kuusra bakmayın yaaa topiğe uğramıyorum çok dengezileştim bu aralar ..

merhaba kızlarrrr!a.s.suprensesi hoşgeldin samsunaa.s!kuusuum sen beni biliyon işte!:a015:duygu kız niye dengeyi bozdun kendine gel!:teselli:arkadaşlar herkesleri öpüyor ve kaçıyorum görüşürüz kızı yatıracam!....hihoyyytgamyoncuiremsu

Selam kızlar.a.s.

Suprensesi hoşgeldin.Nasıl geçti yolculuğun?İşler birikmiş mi?Bugün nasılsın?

birikmezmi masanın üzerini görsen gerçi yapamadım ama bu hafta sıkı çalışmam lazım bizimkinin yine heheyleri üzerindeydi,hürrem sultanda bana artık bilgi vermiyor sana söylediğimi biliyor sende hü ye söylüyon sanırım,hü de hürreme derken laflar dolaşıyor,müdürü çağırmamışlar nişana ikimize kurdale getirmiş,yutacakmışız onu ki koca bulalım diye valla kaşınıyor ya en sonunda ben onu dövecem,susacak manyak

bu arada çok hastayım varya sesim soluğum çıkmıyor öksürürken istivra ediyorum bakma konu hü olunca benimkiler geliyorya ondan yani

Kurdelesini alsın da başına çalsın.
Ben ona birşey söylemedim herkese sulandığının dışında.Ondan gıcığı.Müdürü çağırmamış mı?Hayret.Üzülmüş mü o da?Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.Onunki o hesap.Boşver kurtulduğumuza dua edelim.

günaydın hatunlar,nasılsınız bugün?

günaydın hatunlar,nasılsınız bugün?

günaydın kızlar!a.s.günaydın ayşegülcüğüm :1hug:ben iyiyim herzamanki gibi kızımı doyurdum, biraz ortalığı toparladım buraya takılayım dedim. eşim de öğle yemeği için gelecek cokacimcoookondan sonra yine evi toparlayıp dışarda hava alacağım biraz!komşular hiç dışarı çıkmamamdan yakınıyorlar!bahçede kitap okumak istiyorum ama gelen geçenle muhabbettten okuyamıyorum!fisfisfis
sizler nasılsınız?:sm_confused:henüz pek uğrayan olmamış buralara!...

malesef senden benden başka uğrayan olmadı canım,ne güzel bahçeli bir evin varsa keyfini sür.biz apartmanlar arasında çürüyoruz. çok özledim valla şöyle açık havada oturmayı,kitap okumayı,dinlenmeyi...

evim bahçeli ayşegülüma.s eşim apartmandan nefret ediyor !alışamayız bundan sonra da biz!çocuk için çok süper oluyokaydirigubbakcemile2 dün hamağı da kurduk bahçeye süper :lepi:ama kız yatıyo! eşimin öğrencileri falan hep bu tarafta oturuyo ben yatamam büyük ihtimalle :1no2turup izliyorum caduyu!kitabı elime alıyorum çocuklarda bizim bahçeye geliyo durun güzel oynayın derken okuma işi yatıyokafamçokkarıştı ööfff burdakilerin muhabbeti de sarmıyo beni iyice cahil olacam yaww!....CADIARZU

ne güzel ya insanın ömrü uzar orda ben ancak tatilden tatile görebilirim o dediklerini ( komşuluk güzel şeyde sende kendine vakit ayırmalısın,oku cahil kalma anacığım :))

ne güzel ya insanın ömrü uzar orda ben ancak tatilden tatile görebilirim o dediklerini ( komşuluk güzel şeyde sende kendine vakit ayırmalısın,oku cahil kalma anacığım :))

dün bi komşumuz var bal yapıyo ona gittikkaydirigubbakcemile2 bahçesinden erik,portakal topladık çocukken komşunun ağacından çalardık erik ne zevkli gelirdi onu hatırladım:1rolleyes: sonra eski mahhalleye gittimkaydirigubbakcemile evde limon bitmiş buraların limon kralı çok samimi komşum onların bahçeye girdim -tatlicadiarzu-ordan da bir poşet limon aldım teyzemde çilek reçeli yaptı azıcık ona da limon kattı ooohhh herşey doğal!sonra bahçeden çıkarken başka bir komşuya rastladım çiçeklerinden benim bahçeye ekmek için biraz zoraki de olsa aldım:dilcikarcimri vermek istemedi ben yüzsüzlük yaptım)!geldim evime çiçeklerimi de ektim:lepi: işte böyle bugün de izmirden kuzenim gelecek ondördünde kızımın doğum gününü kutlayacağız....gamyoncuiremsu

ayy anacığım sen hayatından şikayet et valla düverim seni düverim ! sen bu doğal hayatla torununun torununuda görürsün :))

kızlar ben çok hastayım yatıyorum yataktan resmen ateş çıkıyor ballll gelecekte biraz kalkayım dedim ama yok kalkamıyorum yatakta karşılayacam onu artıkın,bir arkadaşım benim için mail atmışta aradı cvp yazmamışım diye bende meraktan ona bakmak için açtım neyse yatayım bide size baktım bu arada işten kovacaklar beni yakında sanırım neyse öptümmmmm

:teselli:
ayy anacığım sen hayatından şikayet et valla düverim seni düverim ! sen bu doğal hayatla torununun torununuda görürsün :))

suprensesi geçmiş olsun canım ya birtürlü kendine gelemedin dinlen şöyle güzel güzel!ayşgülcüğüm o kadar da değil kard:teselli:eş ya!kendimi burda bazen köy yumurtası gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3!birde insanlar soğuk:1no2: hem ben çarşıları alışveriş merkezlerini de çok severim özlüyorum:1rolleyes: yine de güzel!....

ballll kız geldi şimdi misafirliğe annemede gün doğdu benim dedikodumu yapıyor:))kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım hava değişimide tetiklemiştir hastalığı,ball sana yakınmı oturuyor? ne güzel işde keyfin yerine gelmiştir seninde :))

geçmiş olsun canım hava değişimide tetiklemiştir hastalığı,ball sana yakınmı oturuyor? ne güzel işde keyfin yerine gelmiştir seninde :))

özkan gittiğinden beri ben hep hastayım müdürün hanımıda biliyor konuyu,he biz arada yazıyoruz ya balll ile ben hürrem sultan diye ondan bahsediyorum ama gerçekten kadın tam hürrem sultan gibi elinden gelse bizim eve bile karışacak neyse özkan ekimde gelmiştiya ondan beri ben iyileşemedim hiç hasta olmazdım böyle şimdi her ay hastayım,özkan varken hayatımda hiç hasta olmuyordum senağlamasenağlamasenağlama
ondan öncede volkkan vardı volkanla biz 4 yıl çıkmıştık hele o zaman depresan ilaçlarımı bile almıyordum senağlamasenağlamasenağlamaoff yaaa
balll bize yakın sayılmazda ayşegül sağolsun heran yanımda olur annem hastaykende herkesten önce o geldi,atakumu biliyormusun o üstgeçidin yukarısında oturuyor ben türkişte ama insan vefalı olsun yeter demi yakın uzak farketmezdelikafadulden

kızlar koşun gelin kutlama var bugün ballllın doğumgünüymüş meğerse benimde haberim yoktu kusura bakma canım benim yaaa,ben olsam 1 ay önceden başlardım söylemeye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…