Samsun///55

allah allahhhhh!:uhm:yunanda nerden çıktı ya!benim niye bundan haberim yok!senin gündem amma da çabuk değişiyo ya!....benneyaptımki

allah allahhhhh!:uhm:yunanda nerden çıktı ya!benim niye bundan haberim yok!senin gündem amma da çabuk değişiyo ya!....benneyaptımki

allah canımı alsada kurtulsamsenağlamasenağlamasenağlamasen herşeye kızdığın için konuşuluyormu seninle hanımefendi

allah canımı alsada kurtulsamsenağlamasenağlamasenağlamasen herşeye kızdığın için konuşuluyormu seninle hanımefendi

yok canım o kadar da abartma!CADIARZUbak geçenlerde kuzenlerden biriyle de sert konuştum kaçırdım sanırım onu da!-tatlicadiarzu- bana pis feminist dedi yahu!neyse ben kızıyosam da iyiliğiniz için kızıyorum sen anlat yine de!...a.s

ya ben alıştım artık sanazaten anlatacak bişey kalmadıki ayrıldık,odamda olmak istiyorum şuan tek istediğim şey odamda olup ağlamak,bide teyzemin dizüstünde özkanla benim resimlerim vardı laelaelaelaelae o barışırız diye silmemiş sonra unutmuş tesaüfen gördüm :a015:

merhaba kızlarr!a.s.anneler gününüzü tekrar kutluyorum!sen beni biliyosun işte prenses!:1hug:sen sileydin bari şu herifin resimlerini!sıkma canını umarım samsuna dönmüşsündür!...
niye kimseler yok yine burda ya?!...:uhm:

yarın sabah dönecem canım ya öğlen işyerinde olurum gerçi ademden izin almadım ama bişey söylemez sanırım aman söylersede söylesin,bide girip oldum ne zaman trabzona gelsem girip oluyorumyerimseniben

yarın sabah dönecem canım ya öğlen işyerinde olurum gerçi ademden izin almadım ama bişey söylemez sanırım aman söylersede söylesin,bide girip oldum ne zaman trabzona gelsem girip oluyorumyerimseniben

geçmiş oplsun canım!:teselli:ya sana kk.dan konularla ilgili mail geliyor mu bana artık gelmiyor da!...:uhm:

Merhabalar.:asigim:

Anneler gününüz kutlu olsun.:sm_cool:Kim anne kim değil tam bilmiyorum ama sonuçta kadınız.Hepimizin anneler günü kutlu olsun.a.s.

Ayşegül selam canım.a.s.

Anneler gününüz kutlu olsun.:sm_cool:Kim anne kim değil tam bilmiyorum ama sonuçta kadınız.Hepimizin anneler günü kutlu olsun.a.s.

Ayşegül selam canım.a.s.

teşekkür ederim canıma.s. ben anneyim!...gamyoncuiremsu

slmmmm kızlarrrrr:):)
naberr nasıınızz bakimm kuusra bakmayın yaaa topiğe uğramıyorum çok dengezileştim bu aralar ..

1000 ceza puanı veririm bak sana önemli bir sorun olmasında canım

yok çok şükür canımm bi sorun yok:):)
ee nasılsın nasıl gidiyoo heyhattt

günaydın hatunlar, nasılsınız?
teşekkür ederim ballll ben çok iyiyim sende iyisindir umarım
herkese kolaylıklar dilerim

Ayşegül selam canım.a.s.
sağol cnm inş sende bigün anne olursun ..tadarsın bu duyguyu sen ve anne olmak isteyen herkezler ...cnm .öptüm.
ya bozma moralini .kıyamam bak zaten uzağız bişey yapamıyoz diye üzülüyoz ..girip olayın nasıl dün sesin çok kötüydü ..üzülme artık yaaa.seni üzmesinler .sen çok narinsin zaten...dikkat et temkinli ol ...öpüyorum ..
sus kız one biçim laf:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:adın çıkmış 9 a inmez 8 e yavruuuuz .boşa yırtma sen kendini:roflol::roflol:anladın sen oni:jeyyar::jeyyar:
yok çok şükür canımm bi sorun yok:):)
ee nasılsın nasıl gidiyoo heyhattt
eee iyi yoksa gel özletme kendini ...aaaa ne böyle be bi giden bidaha gelmiyo..klava:klava:
günaydın hatunlar, nasılsınız?
teşekkür ederim ballll ben çok iyiyim sende iyisindir umarım
herkese kolaylıklar dilerim

sağol cnm seni burda görünce daha bi iyi hissediyom kendimi niyeyse ..gerçek ama ..çok kanım ısındı sana ..:1hug:a.s.suprensesim kadar olmasada :roflol::roflolkıskancızdır da biraz )derin küstüm sana annem ben sana hep yazıyom sen hiç ooooo:dilcikar::dilcikar::dilcikar:al işte sana bööö:dilcikar::dilcikar:naniknanik

güneş ablam estafurrullah bide ..ne yaşlısı canişkom sen varya bize ..taş çıkarırsın valla ...sen gelemiyon demi ameliyatlı olcan ..büyük ihtimal ...çok seviyom seni öptüm ..gelebilseydin keşke annemlede tanışırdın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…