• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

hııım anladım prensesim ..ben seni görünce resmen köşelerim çıkıyo ..valla ..şöyle 4 tane ..hehe..cnm sın ya moonserose nasılsın tatlım ...görüşemedik ..iyimisin ..

günaydın hatunlar nasılsınz? bacınız çok iyi valla dün epey bir gezdi ve yoruldu. arkadaşlarımla önce alışverişteydik sonra meşe tesislerinde yemekde.aklımda da sizler vardınız resim çekmek için sürekli imkan kolladım ve arkadaşlarım sizi çok kıskandı :)) bırak resim işini bizle ilgilen diyorlar:)) hava kapalıydı ama ben elimden geldiği kadar resim çektim . site çok yavaş ve süreklide hata veriyor.resimleri eklemeye çalışacağım.
suprensesi dediğin eteğe baktım,çok hoş etek al derim.ben niye almadım diye sorarsan arkadaşdan fırsat olmadı , o alınca ben vazgeçtim.tozlu giyimde de güzel etekler var bak istersen.
herkese kolaylıklar dilerim

merhaba kızlarrr!a.s.herkese iyi haftalar diliyorum!görüşemedik bu aralar!nasılsınız?...:sm_confused:

merhaba kızlarrr!a.s.herkese iyi haftalar diliyorum!görüşemedik bu aralar!nasılsınız?...:sm_confused:

merhaba ben çok iyiyim.sizlere samsun meşe tesislerinden çektiğim resimleri göstereceğim ama hava kapalı olduğu için ancak bukadar olabildi

buda manzaraya dalan bacınız :))

Eklentiler

• $Görüntü016.jpg
    $Görüntü016.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 17
Merhabalar.:asigim:

Suprensesi naber nasılsın?a.s.

Mooonerose0 (nicin çok zor) ne güzel resimler eklemişsin.Belediyeevlerinin orada mı Meşe Tesisleri?Hiç gitmedim.fisfisfis

Mooonerose0 (nicin çok zor) ne güzel resimler eklemişsin.Belediyeevlerinin orada mı Meşe Tesisleri?Hiç gitmedim.fisfisfis

ayşegül diyebilirsin canım, toptepe meşe tesisleri burası . bandırma vapurunun karşısından yukarıya doğru çıkılıyor,hasköy de deniyor sanırım

günaydın hatunlar,nerelerdesiniz yahu özlettiniz kendinizi :(

takıl bana hayatını yaşa kızım gidelim önümüzdeki hafta sonu,sen yeterki iste akşam daha güzel oluyor yalnız o manzarayı bide ışıklı karanlıkta düşünün dehşet bişey oluyor,ben götürürüm seni ballllkız,he sana isim buldum balllllkız nasıl ama:lepi:ben bu hafta sonu trabzona giderim belki önümüzdeki haftasonu olsun bak randevu almak için annemin arkadaşları beni arıyor: -suprensesi,pazar günü bize gel diye sana torpil geçtim alkisalkisalkis
ayşegülcüm canım resim için tşkler benimde aklımdaydı ama ben gitsemde akşam gidiyorum onunda resmini çekemiyorum karanlıkta güzel olmuyor..eteği beğendin demek bir tanede yeşilyurtta buldum tıffanıyde siyah zemin üzerine çiçekli böcekli oda çok güzel a.s.

ayşegül diyebilirsin canım, toptepe meşe tesisleri burası . bandırma vapurunun karşısından yukarıya doğru çıkılıyor,hasköy de deniyor sanırım

merhaba kızlar takılamıyoruz kk.ya artık:1no2: şu sorun yüzünden inatla uğraşıyorum valla sırf gıcıklık olsun diye siteyle uğraşanlara bekliyorum pc.başında!:kızgın:
ayşegülcüğüm resimler için teşekkürlera.s. ben bilmiyordum oraları öğrenmiş oldum eşimle gelirsek yaza gezeriz inşallah!kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar ben bugün trabzona gidiyorum iş çıkışı,yokluğumda burayı boş bırakmayın olurmu özellikle ayşegül sen kimse yazmasa sen yaz olurmu tatlım sana bırakıyorum görevimi :))

kızlar nerelerdesiniz?a.s.ben bugün bahar şenliklerindeyima.s takılıyorum jürü üyeliği falan yaptık! atatürkçü düşünce derneğindekilerle sohbet ettim, kitap aldım iyi oldu!siz neler yapıyosunuz:sm_confused:?bu arada kick boks kursuna da gitmeye karar verdim burda bakalım gelişmeleri yazarım ilerleyen zamanlarda!kaydirigubbakcemile

günaydınn günaydınnn kızlar şükür kavuşturana,ben girilmiyor diye biliyordum siteyeki bu sabah başardım :))
rica ederim derinciğim inşallah sizde gezersiniz bu güzel yerleri
suprensesi gitde gel bakalım trabzonlara,bu aylarda orasıda çok güzel oluyor

allahhh allaaahhh buraya sadece suprensesi mi uğruyormuş ya!:uhm:kimsecikler yokkkk!....:a015:

merhaba,nasılsın? samsundamı yaşıyorsun sende?

ştttt ben geldim napıyorsunuz ya uyuyordum iner inmez yaptım gene yapacağımı diyorum sizeki şu dünyada huzur istiyorum 2 dakika diye aynen öyle ya gece indim eniştem beni almaya gelene kadar biri musallat oldu ya gece gece ödüm koptu neyse ben çıkıyorum boş bırakmayın burayı kızlar

Back