Samsun///55

şttt nerde bakayım bu sitenin kızları aaa,ayşegülcüm sende olmazsan ya ne olacak bu site bilemiyorum derin,kusum,balll nerdesiniz ayol ya baın ben izinde bile giriyorum sizler için

günaydın hatunlar,kız suprensesi benide bulur hep bu salaklar sende benim gibisin geçmiş olsun canım.
nur_tuanna cığım ben seninn ayşegülün değilim sanırım çünkü gazi caddesi ile bir alakam yok sadece alışverişe giderim :)) ama çok istersen seninde ayşegülün olabilirim :))

sağolasın canım benim seninde cuman mübarek olsun herkese hayırlı cumalar dilerim

hatunlar neredesiniz yaa canım sıkılıyor kimseciklerde yok bugün

ne demek bidenem tabiki olabilirsin,,nasılsın neler yapıyosun,,,ay ne güzel yaaa böyle yakın arkadaşlar edinmek,,,sizde olmasanız kafayı yiyicem sanırım iyiki varsınız...

sevgilerimle canlarım benim..:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

teşekkür ederim şekerim ben iyiyim çok şükür sen nasılsın? ben çalışmaya çalışıyorum valla bugün çok ağır geçiyor,. sen çarşambadamı oturuyorsun?

samsun nasıl kızlar gerçi kimsenin girdiği yokta ayşegülden başka ya nerdesiniz ayol,kusumda girmiş insan merak eder bişey yazar ama nerdeeee

Merhaba kızlar.hihoyyytNasılsınız?

Suprensesi tatil nasıl geçiyor?kaydirigubbakcemileSamsun bildiğin gibi.İyi gez toz.Bir daha bu fırsatı bulamazsın.yerimseniben

Not:Nişana davet edildim.-tatlicadiarzu-:bbo::roflol:

Son düzenleme:
bende geldim ama yine kimse yok

iyi geceler kızlarrr!a.s.gül hoşgeldina.s. ama bi ceee deyip kaçmışsın!ayşegül evet canım sağolasın sen de uğramışsın:1hug: ben bugün bakamadım dışardaydım yine!neyse görüşürüz öptüm hepinizi yorulmuşum uykum geldi kaçayım!....
ayy unutuyodum:uhm: suprensesi seni başına bi olay gelmese şaşcam zaten :sm_confused:kendine dikkat et sağsalim dön samsuna hadi!...:1hug:

günaydın hatunlar, nasılsınız bugün? ben iyiyim çok şükür güneşi gördüm daha iyi oldum.çok güzel bir hava var .herkese mutlu haftasonları dilerim

günaydın hatunlar, nasılsınız bugün? ben iyiyim çok şükür güneşi gördüm daha iyi oldum.çok güzel bir hava var .herkese mutlu haftasonları dilerim

merhaba kızlar!a.s.ayşegül ben iyiyim biraz bakınıp işe başlayacağım az sonra!demek samsunda sonunda havalar düzelmeye başladı!hadi size bol güneşli günler diliyorum canlar....

merhaba kızlar!a.s.ayşegül ben iyiyim biraz bakınıp işe başlayacağım az sonra!demek samsunda sonunda havalar düzelmeye başladı!hadi size bol güneşli günler diliyorum canlar....

çok şükür canım ya bizde güneş görmeye başladık,gerçi hala hava soğuk kışlık hırkalarla geziyorum ama bunada şükür değil mi?

suprensesi yırtarım lan seni trabzonda değilmisin biliyoz herhalde ..ama geldinmi diye bakıyom hep ..cadı ..tam suyumprensesim olmayınca kk nın da tadı yok demeye geldim ..bak şimcik anam sen bizim gülümüzsün ..prensesimiz..nasıl merak etmme ..ama kk o kadar yavaşki kaç gündür ..gel gelde şöyle bi hasret girelemi ..cnm sın yaw..

ayşegül selam cnm nasılsın ..burda da bugün çok güzel hava bende temizlik yapıyom arada kaytarıp kaçıyom işte buraya ..ikigündür sular yoktu bakım varmış kestiler ..bende bugün koyuldıum işlere ama hiç cnnm istemiyo yaaa..

derincim ..öptüm şekerim ..ball senide bidenem ..suprensesi..seni varya ....
kız oralarda fazla gezme bak
seni yerler yerler seni ham yapar zilliler yaylanmadan yürü ..yoksa günah bizden gider ..

tünaydın samsunlu hanımlar , işleriniz kolay gelsin ,
anneler gününüz kutlu olsun şimdiden kutlayımda unuturum belki ,nede olsa yaşlılık

kuşummmmmmmm canım mrb nasılsın sanada kolay gelsin ,eğlenceye gidiyormuşun annenle ,,bol bol göbecik at

seni gördüm daha iyi oldum şekerim:)) ayy karadeniz havası işde şimdide kapandı yağmur yağacak sanırım gerçi enim işime gelir annem yarın camları sildiremeyecek bana yağarsa :))

güneş abla sen dahil tüm annelerin anneler gününü kutlar yanaklarınızdan kocaman öperim Şeniz

ya çok canım sıkkın,o kaptan çocuk vardı ya yunan ayrıldık ya özkandan sonra en uzun süreli ilişkim üç gün oldu off ya ağladım bi ton kuzenimde görd teyzeme söyledi teyzem benden 1 saat içinde açıklama bekliyor ne dicem ben şimdi,bide ben buraya gelince samsunu unutuyorum gelmek istemiyorum düzenim bozuluyor off ya

bide bugün trabzon kk buluştuk resimlere bakınca yorum yapacaksınızya ben kapalıyım burda örtünüyorum beni burdakiler kapalı biliyor bide o geyik var sakın şaşırmayın :sm_cool:

bende sanırım bide bana tel.açtı 4-5 kez meşguıle attım sonra msj atmış çok önemli işle ilgili bende müdürü aradım bi sorun mu var hü böyle böyle msj atmış diye oda onun seninle ne işi olabilir felan dedi ne diyecektiki manyak o bana ondan bahsetme ne olur öldürecem onu sinirim geçmiyor normalde beni bilirsin eser savururum ama kaç gün oldu hala sinirim geçmiyor,,,:mymeka:neyse senide özledim gelcem zaten gezeriz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…