- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.061
günaydın hatunlar,kız suprensesi benide bulur hep bu salaklar sende benim gibisin geçmiş olsun canım.
nur_tuanna cığım ben seninn ayşegülün değilim sanırım çünkü gazi caddesi ile bir alakam yok sadece alışverişe giderim :)) ama çok istersen seninde ayşegülün olabilirim :))
ne demek bidenem tabiki olabilirsin,,nasılsın neler yapıyosun,,,ay ne güzel yaaa böyle yakın arkadaşlar edinmek,,,sizde olmasanız kafayı yiyicem sanırım iyiki varsınız...
sevgilerimle canlarım benim..:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
bende geldim ama yine kimse yok
ştttt ben geldim napıyorsunuz ya uyuyordum iner inmez yaptım gene yapacağımı diyorum sizeki şu dünyada huzur istiyorum 2 dakika diye aynen öyle ya gece indim eniştem beni almaya gelene kadar biri musallat oldu ya gece gece ödüm koptu neyse ben çıkıyorum boş bırakmayın burayı kızlar
günaydın hatunlar, nasılsınız bugün? ben iyiyim çok şükür güneşi gördüm daha iyi oldum.çok güzel bir hava var .herkese mutlu haftasonları dilerim
merhaba kızlar!a.s.ayşegül ben iyiyim biraz bakınıp işe başlayacağım az sonra!demek samsunda sonunda havalar düzelmeye başladı!hadi size bol güneşli günler diliyorum canlar....
ayşegül selam cnm nasılsın ..burda da bugün çok güzel hava bende temizlik yapıyom arada kaytarıp kaçıyom işte buraya ..ikigündür sular yoktu bakım varmış kestiler ..bende bugün koyuldıum işlere ama hiç cnnm istemiyo yaaa..
suprensesi yırtarım lan seni trabzonda değilmisin biliyoz herhalde ..ama geldinmi diye bakıyom hep ..cadı ..tam suyumprensesim olmayınca kk nın da tadı yok demeye geldim ..bak şimcik anam sen bizim gülümüzsün ..prensesimiz..nasıl merak etmme ..ama kk o kadar yavaşki kaç gündür ..gel gelde şöyle bi hasret girelemi ..cnm sın yaw..
Merhaba kızlar.hihoyyytNasılsınız?
Suprensesi tatil nasıl geçiyor?kaydirigubbakcemileSamsun bildiğin gibi.İyi gez toz.Bir daha bu fırsatı bulamazsın.yerimseniben
Not:Nişana davet edildim.-tatlicadiarzu-:bbo::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?