- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #2.021
Bence yaptırma.Senin saçların zaten çok güzel.a.s Permadan sıkılınca kurtulma şansın yok.orta yerden pat diye söyledim ama perma eskiden beri istiyorum deneyeceğem önce iyice bir araştırayımda canım a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yaptırma.Senin saçların zaten çok güzel.a.s Permadan sıkılınca kurtulma şansın yok.orta yerden pat diye söyledim ama perma eskiden beri istiyorum deneyeceğem önce iyice bir araştırayımda canım a.s.
Bence yaptırma.Senin saçların zaten çok güzel.a.s Permadan sıkılınca kurtulma şansın yok.
bende samsundan seher arklar yeni katıldım aranıza bekarım yani evde kaldım sengözlerimebaksanab
hoşbuldukk sağolun..merkezdeyim belediyeevleri mahallesi biliyomusnz yok be şaka diorum böle ii :icecream:
hım samsunlu olmak ayrıcalıktır a.s ımm 25 yaşıma girdim kısmet herşey :uhm:sen nerdesin şimdi ve yaş kaç...
evet şekerim çok kalabalıkmış cadde , ben biraz aradayım caddeyi az uzaktan görüyorum ama dün de yoğundum ne indirim gördüm ne kalabalık.neredeydi indirim fsm de mi? yarın alışverişe çıkmayı düşünüyorumdagünaydın kızlar,platin çalışıyormusun ya evlenip geri gelmektense otur oturduğun yerde:)) ya ben acayip yoğunum,uyuz müdürümde burda sabahtan beri 1000 kere ismimi sölemiştir,suprensesi dese bari adımı wzberliyor sanki,ayşegül dün senin oralardaydım canım ben kuaföre oraya gidiyorum,baya kalabalıktı indirimde var:))
merhaba arkadaşlar bende samsundayım herkese iyi günler
evet şekerim çok kalabalıkmış cadde , ben biraz aradayım caddeyi az uzaktan görüyorum ama dün de yoğundum ne indirim gördüm ne kalabalık.neredeydi indirim fsm de mi? yarın alışverişe çıkmayı düşünüyorumda
gazi caddesinde canım ben öyle fazla dolaşmadım hatta hiç kuaföre bir girdim zaten 3 saatte çıktım zaten çıkıncada akşam olmuştu arkadaşımla buluşup sinemaya felan gidecektik ama nerde yalan oldu herşeydelikafaduldengazi caddesinde ayakkabılar da felan süper indirm var,bide güzel badiler var ama benim etek almam lazım yarın aklında olsun delikafaduldençicekli bişey istiyorum mecidiyede rodi varya onun önünde mankenin üzerinde mor desenli bir etek var beğenecekmisin bir baksana ona bide bu havada giyilirmi üşürmüyüm karar veremedimdedelikafaduldenbir bakarmısın ona delikafadulden
tamam tatlım bakarım,sen bu eteği trabzonda giyecektin değil mi tam adamına sordun ben orayı da düşünerek incelerim eteği hatta çok beğenirsem bende alırım :jeyyar:
beni en iyi sen anlarsın ya benim doğru düzgün eteğim yok olanlar ya kısa ya kışlık felan bu mevsimde trabzonda bulunmamıştım,ben orda kapanıyorum,türbana giriyorum dedem beni kapalı biliyor çünkü o buraya gelincede öyle kapatıyorum keser beni yoksa delikafadulden tamam sen bak bekliyorum cvbını üstündede mor badi var mankenin rodinin önünde işte
ayy ne kötü ya öyle , deden sürpriz yapıp gelse habersiz sende işden gelsen ve üstünde kot kısa kollu gömlek ne yapacaksın o zaman çok ilginç .bende ayakkabı bakmak istiyordum mevsimlik şöyle azcık topuklu şıkır şıkır bişey , etekleride elden geçirir sana haber veririm şekerim.
ya şimdide hava açtı ve güneş çıktı,sabah üşüyordum kalın giyindim şimdide terliyorumdelikafadulden