canım bir ara ben de böyle düşündüm. hatta önceden insanlar sadece yeşil zeytnyağlı sabunla bütün temizliğini yapabiliyordu diye, yeşil sabuna döndüm. iyice yıkayıp, iyice durulluyordum ama olmuyorrr
ben beceremedim. saçım ve bedenim o sabuna alışkın olmadığı için saçlarım kazık gibi oldu. alışsın diye 2 hafta filan devam ettim ama yok, olmadı.
otla filan olur mu onu da bilemiyorum. benim deneyimim böyleydi..
benimde saçlarımda kaşınma ,yağlanma +saçlarım dökülüyo
sonuç sadece sabun kullanmayı düşünüyorum bakalım bi fark olucak mı?
iki seferdir sabunla yıkıyorum saçlarım sertleşti ama olsun sorun değil sorunlar ortadan kalksında
set olması benim için önemli değil
eyer şikayetlerim bitmezse bi cildiye uzmanından yardım alıcam
canım bir ara ben de böyle düşündüm. hatta önceden insanlar sadece yeşil zeytnyağlı sabunla bütün temizliğini yapabiliyordu diye, yeşil sabuna döndüm. iyice yıkayıp, iyice durulluyordum ama olmuyorrr
ben beceremedim. saçım ve bedenim o sabuna alışkın olmadığı için saçlarım kazık gibi oldu. alışsın diye 2 hafta filan devam ettim ama yok, olmadı.
otla filan olur mu onu da bilemiyorum. benim deneyimim böyleydi..
Evde şampuan yapmak sanıldığı kadar zor değil. Aktardan alacağınız birkaç parça malzemeyle sudan ucuz şampuan elde edebilirsiniz.
Kuru saçlar için:
1 litre suya, 2 tutam biberiye yaprak ve çiçeği, 2 tutam öküzgözü yaprak ve çiçeği ekleyin ve kaynatın. Süzdükten sonra sıvıyı kullanın.
Yağlı saçlar için:
1 litre suya, 2 tutam kantaron yaprak ve ezilmiş kökü, 2 tutam ısırgan otu yaprağı ekleyin ve kaynatın. Süzdükten sonra elde ettiğiniz sıvıyı kullanın.
Normal saçlar için:
1 litre suya, 5 baş Romen papatyası çiçeği, 2 tutam ısırgan otu yaprağı ekleyin ve kaynatın. Süzdükten sonra elde ettiğiniz sıvıyı kullanın