gliss pembesini kullanıyorumm dimeticonesuz
saçlarım çok dökülüyordu geçen sene 2si bir arada şampuanlar kullanırdım hep
kaşınırdı da çok feci hangi şampuanı kullansam iyi gelmedi sonra
sonra 3 ay kadar dalin kullandım saç diplerim durulsun biraz diye.
sonra da gliss e geçtim 6 aydır fln kullanıyorum artık saç diplerim de kaşınmıyor dökülen saçlarımın yerine yenisi çıktı zaten saçlarım belimde her ay 2 cm kestiriyorum en az bana mısın demiyor çok memnunum:))
saç kremi olarak da aynı seriden kullanıyorum ama ondan çok memnun değilim yumuşak yapıyor ama yeterince parlak yapmıyor bence ve kırıkları önlemiyor bana kalırsa.
yıllar önce saç kremi fln daha hiç kullanmamıştım ucuz diye ipekin saç kremini almıştım bi denemek için saçlarımı onun kadar yumuşak yapan olmadı sonra hiç ondan alıcam tekrar:))
Kızlar benim saçlarım duştan çıktıktan sonra hiç güzel kokmuyor,ya da güzel kokmuyor değil de kokmuyor diyeyim.Kaç tane şampuan değiştirdim.Hep saçları güzel kokan arkadaşlarıma şampuanlarını sordum,onlardan aldım.Yine de olmuyorSizce sebebi ne olabilir ki.Bol bol da döküyorum şampuanı niye böyle oluyor ki?
Kızlar benim saçlarım duştan çıktıktan sonra hiç güzel kokmuyor,ya da güzel kokmuyor değil de kokmuyor diyeyim.Kaç tane şampuan değiştirdim.Hep saçları güzel kokan arkadaşlarıma şampuanlarını sordum,onlardan aldım.Yine de olmuyorSizce sebebi ne olabilir ki.Bol bol da döküyorum şampuanı niye böyle oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?