Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

sebamed kullanıyorum. krem olarak da elseve.
şampuanımı da saç kremimi de uzun periyodlarda değiştiriyorum.

Şampuanım elseve kırılma karşıtı
Maskemde elseve kırılma karşıtı
İkisindende vazgeçemiyorumm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

piyasadaki bütün şampuanları kullandım neredeyse ama birbirinden bir farklarını görmedim, 5-6 ay önce avonun katoloğu geçti elime çok ucuzdu şampuanlar hemde 750ml falanlar, fiyatlarıda 4,5tl :) dedim alayımda şampuan ve saç kremi misafir banyosuna koyarım, misafir gelince kullanır

aldım, bir kokladım allahım olamaz böyle muhteşem bir koku, dayanamadım kullandım, hem çok güzel kokuyor hemde saçlarım ipek gibi pırıl pırılda parlıyor, ertesi ay maskesini , serumunu ne varsa topladım, saçlarıma can geldi abartmıyorum

avon Naturals badem özlü, şampuan, saç kremi maske ve durulanmayan bakım spreyi ile Advance Techniques serum kullanıyorum, bu kadar para veremeyiz demeyin sakın hepsi şok fiyattalar, şampuan , saç kremi 4,5 tl diğerleride 3-3,5 tl arası

john frieda'nın şampuan,krem ve maskelerini kullanıyorum
çok ama çok memnunum

Son düzenleme:
Her şeyi denedim Head&Shoulders gibisini bulamadım
Bi aralar onu bırakmıştım,saçlarım mahvoldu
Ondan şaşmıyorum artık

ben öyle markalari takinti yapmiyorum.kizlar ben hicbir zaman su marka olsun bu marka olsun diye dert etmedim hangi marka denk gelirse cok ucuz sampuanlarda kullaniyorum inaninki kizlar saclarim hic dökülmüyor cok gür cok uzun belimde saclarim :))

otacı 10 bitkili mükemmel bi şampuan ve ayrıca içine başka şeylerde katıyorum çok ii gelio ve saçlarım harap olmuş durumda röfleden acayip yıprandı ama bu şampuan çok ii gelio....
ayrıyetten birde evde yaptığım saç bakım yağları var tabi.

petra ecolin kepek şampuanı çok seviyorum saçlarıma çok iyi geliyor...:80:

dermokil kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim
not: ordan burdan fırlayan hadiseden de gına geldi artık!

şu an pantene bundan önce avonun kiraz çiçeği kokulu şampuanından 2 şişe kullandım memnunum ikisinden de

Son düzenleme:
Fiyto sarımsaklı şampuan ve fiyto buğday özlü saç kremi

Syoss'un şampuan ve saç kremini kullanıyorum daha ilk kez kullandım ilerleyen zamanlarda yorum yaparım şampuan hakkında iyi ya da kötü diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…