• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuan yardım

ilay00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
277
0
96
36
Ankara
kızlar ben uzun zamandır elseve kullanıyorum memnunum ama değişiklik yapmak istedim gliss Oil Nutritive almayı düşünüyorum..saçlarım düz..bu sampuan kabartır mı eğer kabartırsa almayacağım:32::32::32:

Son düzenleme:
ben bu markayı tavsiye etmem kullanmak tabiki size kalmış ama ben piyasada satılan içinde ne olduğu belli olmayan şampuanları kullana kullana (ki kullandıklarım en pahalı markalardı) şaçsız kaldım şimdi şamuanımdan çok memnunum herkes hayretler içinde doğal naturel şampuan kullanın:34:

head sholders bende kullandım denemediğim kalmadı gerçekden yok yok hiç biri iyi değil siz bitkisel bir şampuan kullanın meyve özlü bitki özlü olsun bunun neresi kötüki doğal işde içine 1 adette bepentene ampul kırın saçlarım ahenkle dans ediyor artık suan ne kullandıımı sorarsanız oriflame nature serisi ve çokkkkk memnunum üstelik denemeniz için ml leri 200ml vede 4-5 tl arası değişiyor:21:

evet duymuştum ampul uzaması içindi sanırım denicem çok teşekkür ederimmmmmmmm:21::71::71:

head sholders bende kullandım denemediğim kalmadı gerçekden yok yok hiç biri iyi değil siz bitkisel bir şampuan kullanın meyve özlü bitki özlü olsun bunun neresi kötüki doğal işde içine 1 adette bepentene ampul kırın saçlarım ahenkle dans ediyor artık suan ne kullandıımı sorarsanız oriflame nature serisi ve çokkkkk memnunum üstelik denemeniz için ml leri 200ml vede 4-5 tl arası değişiyor:21:

ay çok komiksin tam reklamlardaki gibi saçlarım ahenkle dans ediyor:1::1:

yoksa sende bephantene reklamımı yapıyon kızz:20::20:

Yok burası reklam alanı değil forum bepantene bilgisi ile kaynıyor bunu yazan ilk kişi ben değilim ben sadece soruları ve kendi kullandıklarımı yazdım uygulamak yada uygulamamk size kalmış:66: CİLDİYEDE çalışmışsın bunu en çok senin bilmen gerekli arkadaşım asıl sen çok komiksin öneriye reklam diyosun nasıl oluyo o iş??????

Son düzenleme:
bende elseve tüm çeşitlerini kullandım hepsinde memnundum ama değişik şampuan aryorum kokusu falan farklı olsun istedim

bende elseve tüm çeşitlerini kullandım hepsinde memnundum ama değişik şampuan aryorum kokusu falan farklı olsun istedim

anladım canım sen en iyisi yarın alışverişe çık koklayarak bak şampuanlara hoşuna gideni al bu kadar basit:34:

saçın yağlımı kurumu nasıl bilgi verirsen yardımcı olurum hepsini denedim çeşitlerini ondan:34:

şimdi yatışdırıcı vee muhteşem kokulu olarak aloe çarkıfelek meyvesi özlü gene çok güzel kokulu olarak üzüm ekinezya özlü antioksidan çok kuru şaçlara kokusunu seversen hindistan cevizli pirinç sütü özlü ısırgan otu papaya özlü boyalı şaçlar için vede koruyucu olarak nemlendiren pamuk yaban gülü özlüde var kokusuda çok hoş gül kokuludur vede 2 si bir arada çeşitlerini denemen uygun olur sen siteye bakarsan kendin görerek daha iyi sonuca varırsın denemekde fayda var memnun kalamdın diyelim gene başka denersin sonuçda bende deneye deneye buldum sadece tek olrak sunu diyim canım sen aloe çarkıfelek meyveli al tam senin isdediğin gibi yatışdırıcı kabartmayan vede harika kokan bir şampuan:23: baya uzun yazmışım daha yazıcakdım ama bu kadar yeterli olsun:1::1::1:

Back