• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan gibi, sabun gibi kokan parfüm arıyorum.

kelebekadasi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
375
156
23
Duştan yeni çıkmışım gibi taptaze ama kalıcı bir koku arıyorum...

Cacharel-Noa kullandım, tanımladığım tarza çok yakın, çok da güzel. Fakat kalıcı değil.

Var mıdır bu tarzda kalıcı bir koku?

cnm bu tarz kokular klaıcıolmuyo tazelemk gerekıyor. kalıcı kokular dha ağır baharatlı tatlı kokularkalıcı genelde. chole love bı bak pudralı tertemız bı koku

Elidorun pembe şampuanının kokusunu sevenler DKNY Be Tempted parfümü neredeyse birebir benziyor.

canım bunun bi pembesi bir de kırmızısı var, hangisi senin dediğin?

Hemen not ettim.. kaliciligi nasil? Daha once yesil rengini kullanmistim elma gibi kokan 1 saat anca durmustu bende

yeşil olan duş jeli gibi. fresh ama dediğin gibi 1 saat sonra uçtu gitti :)

Canım benim dediğim şu kıpkırmızı olan,
IMG_7086.JPG

uzun bi süredir araştırmama ve kozmetikleri dolaşmama rağmen sabun ve şampuan kokusuna benzeyen sadece iki parfüm buldum ve ne yazık ki bu tarz kokular kalıcı değilmiş...

tekrarladıgım gibi cacharel-noa, diğeri de avon-pur blanca. 2-3 saatte bir tazeleyeceğiz artık ne yapalım:KK73:

Buraya bir armani she bırakayım. Haha sadece bana bile öyle geliyor olabilir ama olsun Belki benim gibi hisseden başka bir kişi bulurum. Bu parfüm bana çok temiz geliyor ya

Duştan yeni çıkmışım gibi taptaze ama kalıcı bir koku arıyorum...

Cacharel-Noa kullandım, tanımladığım tarza çok yakın, çok da güzel. Fakat kalıcı değil.

Var mıdır bu tarzda kalıcı bir koku?
Betty barclay
Aklıma geldi, kuzenime hediye etmiştim, o da işe giderken kullanmış sabah ve bi iş arkadaşı, ona 'Abla yeni duş mu aldın' demiş. Çok gülmüştük :KK70:

Sabun gibi kokan parfüm buldum ama unisex bir parfüm: CK one
ck.PNG

Bir de ferah ferah kokan bir parfüm buldum ama o erkek parfümü; Holister wave 2. Kasaya giderken kutuda erkek parfümü olduğunu okumasaydım alacaktım.

Sabun gibi kokan parfüm buldum ama unisex bir parfüm: CK one

Bir de ferah ferah kokan bir parfüm buldum ama o erkek parfümü;

Holister wave 2. Kasaya giderken kutuda erkek parfümü olduğunu okumasaydım alacaktım.

@ellizan @janna merhaba. Bu erkek parfumunun acigi var midir acaba. Dp loris veya bargello da tesekkurler

Back