- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 630
-
- Konu Sahibi limonbanyosu
Dün elseve şampuanla yıkadım saçımı sabah beynimden kurşun yemiş gibi ağrıyla uyandım duramadım ağrıdan başka bir sebepten mi ağrıyor şampuan mı yaptı bu arada hafif nezle geçiriyorum onunla alakalı olabilir mi?
Teşekkürler onunla sanırım bugün de yanaklarım heidi gibi kıpkırmızıydı ateşim çıkıp iniyor sanırımNezledendir. Geçmiş olsun.
Bence alakası yokturDün elseve şampuanla yıkadım saçımı sabah beynimden kurşun yemiş gibi ağrıyla uyandım duramadım ağrıdan başka bir sebepten mi ağrıyor şampuan mı yaptı bu arada hafif nezle geçiriyorum onunla alakalı olabilir mi?
ÜsutmussundurDün elseve şampuanla yıkadım saçımı sabah beynimden kurşun yemiş gibi ağrıyla uyandım duramadım ağrıdan başka bir sebepten mi ağrıyor şampuan mı yaptı bu arada hafif nezle geçiriyorum onunla alakalı olabilir mi?
Ne bileyim ilk kez kullandığım bir şampuandı emin olamadım nezlemde çok hafif o yüzden nezleden değildir dedimNezleyim diyorsunuz, başlı başına kafa bölgesiyle alakalı bir hastalık. Şampuan ne alaka
Evet öyle yatmıştımSaçlarınızı kurutmadan mı yattınız?
Bu ne cesaret yigidim ,yatilir mi oyleEvet öyle yatmıştım
Şampuanın kokusu çok ağır değilse diğer seçenektirNe bileyim ilk kez kullandığım bir şampuandı emin olamadım nezlemde çok hafif o yüzden nezleden değildir dedim
Kafaya sürülüyor kafa bolgesiyle temas eden her şey şüpheli konumunda şuan hahahaNezleyim diyorsunuz, başlı başına kafa bölgesiyle alakalı bir hastalık. Şampuan ne alaka
Nezleden kaynaklıdir. Saçların uzunsa ıslak biraktiysan sunizit tarzı bişey varsa ağrıya sebep olabilirDün elseve şampuanla yıkadım saçımı sabah beynimden kurşun yemiş gibi ağrıyla uyandım duramadım ağrıdan başka bir sebepten mi ağrıyor şampuan mı yaptı bu arada hafif nezle geçiriyorum onunla alakalı olabilir mi?