- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canm hoşgeldnnn iyi ki geldin topiğimizeMerhabaaaabende varim
ah canmm benm seni çok iyi anlıyorum bende çalışmıyorkene öyleydim vrya.. evde nasıl vakit geçer anlamazdım cocukla ugraş evi topla yemek yap al bide çamaşır akşam oluverirdi cok bunalırdım benmki 9 bucuk aylık cok huysuzCalosmiyorum canim ama calismasam ne sanki aksama kadar sipayla ugrasiyom calissam daha az yorulurum :) bebegim 6 aylik amaaaa 10 cocuga bedel seninki
Bende soliyim bari :) 32 yasindayim denizlideyim 2 kuzucum var28 yaşındayım niğde de yaşıyorum evliyim . 1,5 kızım var (iskendir gibi oldu ) 7 yıllık evliyim. çalışmıyorum
bizimle değülsünn28 yaşındayım niğde de yaşıyorum evliyim . 1,5 kızım var (iskendir gibi oldu ) 7 yıllık evliyim. çalışmıyorum
niye kızbizimle değülsünn
maşallah ikincisi kaç yaşında annesi oglan kızBende soliyim bari :) 32 yasindayim denizlideyim 2 kuzucum var
Yok canim 2 digeride ayniydi benim cocuklar boyle oluyo buyuk 8 yasindaah canmm benm seni çok iyi anlıyorum bende çalışmıyorkene öyleydim vrya.. evde nasıl vakit geçer anlamazdım cocukla ugraş evi topla yemek yap al bide çamaşır akşam oluverirdi cok bunalırdım benmki 9 bucuk aylık cok huysuz
ben çalştgm için annem bakıyor ..
oda aynı dün gece hele hiç uyumadmm..
ilk bebişn mi
söylemem nie oldugunu maksat gıcıklık değil miniye kız
Buyuk 8 yasinda kiz kucuk 6 aylik erkekmaşallah ikincisi kaç yaşında annesi oglan kız
allah sabır versin canm cok zor seni çok iyi anlıyorm ben tekiyle baş edemiyorumYok canim 2 digeride ayniydi benim cocuklar boyle oluyo buyuk 8 yasinda
arası baya varmış :) bilerek mi öyle oldu?Buyuk 8 yasinda kiz kucuk 6 aylik erkek
ikiside mi erkekBuyuk 8 yasinda kiz kucuk 6 aylik erkek
Bilerek ve isteyerek :)arası baya varmış :) bilerek mi öyle oldu?
Tsklr iyilik sağlık sizler nasilsinizmerhaba canm hoşgeldnnn iyi ki geldin topiğimize
nasılsınn
Yok canim buyuk kiz ya ben telden giriyorum bilgisayardan dahami kolayikiside mi erkek
allahtan yaş farkı baya varmş araları yakın olsa hiç baş gelemezdin ya..
bizlerde nasıl olalım ben kendi adıma cok uykusuzum benm oglan gece hiç uyutmadı beni canm vllahaTsklr iyilik sağlık sizler nasilsiniz
maşşalah ne güzel denk gelmiş annesi.. bir oglan bir kız rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin acılarını göstermesin inşallah bende bir 6 7 sene düşünmüyorumYok canim buyuk kiz ya ben telden giriyorum bilgisayardan dahami kolay
Ben 2.5 senelik evliyim 1 yaş onda oğlum var ev kadınıyim öyle işte biraz geri kalıyorum sohbetten kusura bakmayimbizlerde nasıl olalım ben kendi adıma cok uykusuzum benm oglan gece hiç uyutmadı beni canm vllaha
çalşyrm birde öyle uykusuz uykusuz işe geldim..
sende ne var ne yok kenidini tanıtırmsn bize evlimsn bekarmısın