Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Allah nasip etmedikçe elden bişey gelmiyor canm.. Allah dilerse olur belki bigün.. olmazsada yapcak bişey yok hayat devam ediyor vardır bi hayır... genelde hergün girerimm boş kaldıkça canım.. evde vakit bi sekılde geçiyorr.. dünya mutfagından degısık yemekler yapmayı çok severimm.. farklı farklı hobıler geliştiriyorum kendıme ama devamını getıremıyorum cabuk sıkılıyorum malesef.. kitap okurum .. temizlik.. arkadaslarla sohbet muhabbet derken vakit geçer.. sen neler yapıyosun canm hangi ildesiniz... ne iş yapıyorsunnn.. nelerden hoşlanırsnn
rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda olur inşalah canm benm sıkıntınız mı var biraz bu yönden..
evde ben cok bunalıyordm ogluşum oldu.. bütün gün cok yoruluyordmm evde olunca hiç ama hiç bitmezdi iş güc.. yemek camaşr birde kış günü.. cok zorlanmştm..
ben çalşyrm canm sabah 9 akşam 4 430 gibi bırakırım işimi ögle molanm var ögle molasnda bebişimin yanna gidiyorum onu emziriyorum evimiz yakın iş yerimize annem bakıyor ogluma.
konyada yaşıyoruz biz eşimde sabah 8 akşam 6 calışıyor onun pazarı benm c tesi pazarm tatil.. c tesi ogluma ayırıyorum.
pazar günü eşimle iki elden evi temizliyoruz geziyoruz oglanuı gezdiriyoruz artık yaz gelmek üzere hiç durutmam zaten evde cok sıkılıyor ablası
gezmeyi cok severm.. misafirliği sevmiyorum
bebiş oldugundan beri misafir agırlamamşmdr cok zor oluyoe cocukla :KK53:
yemek ypamayıda sevmiyorum nefret ediyorum hatta cünkü oglan yaptırmıyor iyice sogudum yemekten felan :110:

Tabii:))
29 yaşındayım 3 çocuğum var biri 3 yaşında ikizler 5 aylık:))
Son 5 aydır yaptığım tek şey bebişlri uyutmaya çalışmak:))))
maşallah canmm ya... anoow birde ikizler tek mi bakıyorsun nasıl baş ediyorsn ben biri ile baş edemiyorum.. cook zor vallahi ya...
3 yaşındaki uslu mu bari annen frlan gelmiyor mu yardıma :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anne::anne::anne:
:olamaz::olamaz::olamaz:

X