- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
Reflusu olsa şimdiye kadar çoktan belli olmaz mıydı amaCanim reflu varsa cok terliyor reflulu cocuklar yegenimde oyle benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reflusu olsa şimdiye kadar çoktan belli olmaz mıydı amaCanim reflu varsa cok terliyor reflulu cocuklar yegenimde oyle benim
Ondan denedm bebis olunca zaman kalmıyor ya hiç bir şeye o anlamda smdilk rahatsız dedm yalns anlama sene insanı bak yumruklarmm ha bende oğlana muhalledbi yapyrm yesnde gece acikmasnKız ne alaka bebek olsada olmasa da huzurumuz bozulmasın yeter makarna çorba patates tavuk yaptım:)
Canm sana sormstm ama gormedn sanrm ya senn esin ne iş yapıyor da o kadar geç geliyor eveYazarsin bizde sana bugunlerin keyfini cikar demistik deriz :)
Yavaş yumrukla cnm hadi ya afiyet olsun Bebise:)Ondan denedm bebis olunca zaman kalmıyor ya hiç bir şeye o anlamda smdilk rahatsız dedm yalns anlama sene insanı bak yumruklarmm ha bende oğlana muhalledbi yapyrm yesnde gece acikmasn
Bende hizlisi var isten mi ondan sagolll ablasii öyle baba baba der anne demz vryaYavaş yumrukla cnm hadi ya afiyet olsun Bebise:)
Pardon canim gormedim restaurant varCanm sana sormstm ama gormedn sanrm ya senn esin ne iş yapıyor da o kadar geç geliyor eve
Amma illaki çalışan elemanlar vardır canm onlar beklesn o saate kadar esn biraz daha erken gelse o zamanda sıkıntı mı oluyor böyle çok zor olur sana annen kv felan gelir mi yardıma kardeşin felan var mıPardon canim gormedim restaurant var
Annem gelir arada napcan sabir tabiki calisanlari var ama guvenip isyeri birakilmiyorAmma illaki çalışan elemanlar vardır canm onlar beklesn o saate kadar esn biraz daha erken gelse o zamanda sıkıntı mı oluyor böyle çok zor olur sana annen kv felan gelir mi yardıma kardeşin felan var mı
Sanki babası bakıp büyütüyor:))Bende hizlisi var isten mi ondan sagolll ablasii öyle baba baba der anne demz vrya
Demi valla benimkide aksama kadar tepemde gezdiriyorum sallamaktan kollarim kopuyor ama babasini gorunce en huysuz zamaninda bile olsa inanilmaaaaz mutlu oluyor babasi sadece gulse bile oglusum kahkalar atiyo babayi gorunce gicik :)Sanki babası bakıp büyütüyor:))
Anladım canm oda haklı keşke tanıdık güvenilir biri olsa en azından erken çıkardı peki sabahda mi erkenden gidiyor izin günü felanda mi kullanmıyor ..Annem gelir arada napcan sabir tabiki calisanlari var ama guvenip isyeri birakilmiyor
Babası geldi zaman uyuyor mu oluyorlar canm gündüz mü goruolar babalarınıDemi valla benimkide aksama kadar tepemde gezdiriyorum sallamaktan kollarim kopuyor ama babasini gorunce en huysuz zamaninda bile olsa inanilmaaaaz mutlu oluyor babasi sadece gulse bile oglusum kahkalar atiyo babayi gorunce gicik :)
Kıymet bilmiyor bu sıpaSanki babası bakıp büyütüyor:))
Sabahda 12 gibi gidiyor ama gece biraz bebise baktigi icin tabi gidene kadar yatiyor bugun cok kotuydu bebisim yaaa 2 kere yarim saat uyudu 2 saati tamamlamadigi zaman cok kotu oluyor biraz once fitil verdim fon makinasini actim sallayarak zorla uyuttum ve halada salliyorum offf bir gecse gaz sancisiAnladım canm oda haklı keşke tanıdık güvenilir biri olsa en azından erken çıkardı peki sabahda mi erkenden gidiyor izin günü felanda mi kullanmıyor ..
Benm esm geç gelse napardm hiç blmyrm ya cildirirdm herhalde yardm ettiği halde perişan bi haldeym vlla seni dusunemyrm
Uyudumu bebisin
Aksam yemeginde ugrar bi yarim saat kadar cocuklari gorur gider geceye kadar bazende gunduzleri gelir kizi disari cikarirBabası geldi zaman uyuyor mu oluyorlar canm gündüz mü goruolar babalarını
Der der merak etme sıkma canını:)Bende hizlisi var isten mi ondan sagolll ablasii öyle baba baba der anne demz vrya
Ablalarım merhaba, bol hâyırlı sohbetler hâyırlı geceler bi reklam arası gireyim dedim size de değişiklik olur
Hadi ballı rüyalaar her birinize bu teletabinin veda vaktiii :))))
Kimyon rezene anason felan iciriormsn onlarda rahatlatirSabahda 12 gibi gidiyor ama gece biraz bebise baktigi icin tabi gidene kadar yatiyor bugun cok kotuydu bebisim yaaa 2 kere yarim saat uyudu 2 saati tamamlamadigi zaman cok kotu oluyor biraz once fitil verdim fon makinasini actim sallayarak zorla uyuttum ve halada salliyorum offf bir gecse gaz sancisi
Peki hep beraber birşeyler de yaparmsn iyi ynede kisitlida olsa evine vakit ayirablryms ama sana yararı olmaz işte.Aksam yemeginde ugrar bi yarim saat kadar cocuklari gorur gider geceye kadar bazende gunduzleri gelir kizi disari cikarir