Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Oooo benim koca hep gec geliyor bebis yine tam gaz mizmiz delircem pertim cikti iyice nasil buyucek bu yaaa off offf kollarim koptu zorla uyuttum simdi:KK43:
Allah yardmcmnz olsn canm gerçekten zor bide sende iki tane yine digeri büyük allahtan o aylarda benm oğlan da çok mizmizdi smdi yne öylede eskye nazaran bir tk dha iyi senn esn ne Zaman geliyor sana yardm eder mi ev işlerinde felan tutarı işin ucundan:anne:

Allah yardmcmnz olsn canm gerçekten zor bide sende iki tane yine digeri büyük allahtan o aylarda benm oğlan da çok mizmizdi smdi yne öylede eskye nazaran bir tk dha iyi senn esn ne Zaman geliyor sana yardm eder mi ev işlerinde felan tutarı işin ucundan:anne:
Benim esim genelde 12.30 gibi geliyor gece cocugu o sallar ben uyurum bikac saat onun haricinde temizlik yemek nerdeeee

Her bebek ayni degil canim benimki coook gaz sancisi olan bir bebek ama oyle bebekler varki sadece emzirip altini degistiriyolar benimki oyle olsa 5 cocuk yapardim korkmasin gozun :KK66:
Aynen bende senn durumdayım bebekten bebeğe de değişiyor gerçekten birde eslern desteği çok ama çok önemli

Evet kesinlikle bi taraftan 2 cocuk bir taraftan uykusuzluk ve esimin gec gelmesi offf offf su bebis bi duzelse hayatim yoluna girse o kadar yorgun uykusuz ve gerginim inanamazsin :KK43:
Esin neden o kadar geç geliyor geç gelmesi seni iki kat daha yorar ve yıpratr ya

X