- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Oy ne güzel:)) zor mu ya gerçekten bebek bakmak gözüm korkuyor :)))1 hafta sonra 6 olcak insallah canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy ne güzel:)) zor mu ya gerçekten bebek bakmak gözüm korkuyor :)))1 hafta sonra 6 olcak insallah canim :)
Allah yardmcmnz olsn canm gerçekten zor bide sende iki tane yine digeri büyük allahtan o aylarda benm oğlan da çok mizmizdi smdi yne öylede eskye nazaran bir tk dha iyi senn esn ne Zaman geliyor sana yardm eder mi ev işlerinde felan tutarı işin ucundanOooo benim koca hep gec geliyor bebis yine tam gaz mizmiz delircem pertim cikti iyice nasil buyucek bu yaaa off offf kollarim koptu zorla uyuttum simdi
Her bebek ayni degil canim benimki coook gaz sancisi olan bir bebek ama oyle bebekler varki sadece emzirip altini degistiriyolar benimki oyle olsa 5 cocuk yapardim korkmasin gozunOy ne güzel:)) zor mu ya gerçekten bebek bakmak gözüm korkuyor :)))
Benim esim genelde 12.30 gibi geliyor gece cocugu o sallar ben uyurum bikac saat onun haricinde temizlik yemek nerdeeeeAllah yardmcmnz olsn canm gerçekten zor bide sende iki tane yine digeri büyük allahtan o aylarda benm oğlan da çok mizmizdi smdi yne öylede eskye nazaran bir tk dha iyi senn esn ne Zaman geliyor sana yardm eder mi ev işlerinde felan tutarı işin ucundan
Niye o kadar geç geliyor ki ya çok geçmiş ne iş yapıyor da bu kadar geç geliyor gündz kacda gidiyorBenim esim genelde 12.30 gibi geliyor gece cocugu o sallar ben uyurum bikac saat onun haricinde temizlik yemek nerdeeee
Aynen bende senn durumdayım bebekten bebeğe de değişiyor gerçekten birde eslern desteği çok ama çok önemliHer bebek ayni degil canim benimki coook gaz sancisi olan bir bebek ama oyle bebekler varki sadece emzirip altini degistiriyolar benimki oyle olsa 5 cocuk yapardim korkmasin gozun
Evet kesinlikle bi taraftan 2 cocuk bir taraftan uykusuzluk ve esimin gec gelmesi offf offf su bebis bi duzelse hayatim yoluna girse o kadar yorgun uykusuz ve gerginim inanamazsinAynen bende senn durumdayım bebekten bebeğe de değişiyor gerçekten birde eslern desteği çok ama çok önemli
Esin neden o kadar geç geliyor geç gelmesi seni iki kat daha yorar ve yıpratr yaEvet kesinlikle bi taraftan 2 cocuk bir taraftan uykusuzluk ve esimin gec gelmesi offf offf su bebis bi duzelse hayatim yoluna girse o kadar yorgun uykusuz ve gerginim inanamazsin
Allah yardımcın olsun baya geç geliyormuş eşin erken gelse biraz yine sana faydası dokunur bebek için.Evet kesinlikle bi taraftan 2 cocuk bir taraftan uykusuzluk ve esimin gec gelmesi offf offf su bebis bi duzelse hayatim yoluna girse o kadar yorgun uykusuz ve gerginim inanamazsin
Eve geldim yemek topla yıka anca oturdum aZzcık dinlenicem güzellerFrddd senn bittimi işler nerelere gttnn
Aynen böyle hiç bir yaradı olmaz evin duzenide olmaz herşey co kdaha zorlaşır yaAllah yardımcın olsun baya geç geliyormuş eşin erken gelse biraz yine sana faydası dokunur bebek için.
Dinlenme bacmm dinlen bende oglann karniini doyuruyorum yemek yedirme savaşı veriorz su anda bize dinlenmek felan yok 7 24 mesai vallaEve geldim yemek topla yıka anca oturdum aZzcık dinlenicem güzeller
Senin koca nasıl yardımcı oluyor mu sana evdeAynen böyle hiç bir yaradı olmaz evin duzenide olmaz herşey co kdaha zorlaşır ya
Kolay gelsin canım bende o günleri görmek istiyorum inşDinlenme bacmm dinlen bende oglann karniini doyuruyorum yemek yedirme savaşı veriorz su anda bize dinlenmek felan yok 7 24 mesai valla
Hoşgeldiniz:)ay anca geldim bennn ay bi de ben bu hengamede ders çalışıyom evde de
hoşbuldum canım :)Hoşgeldiniz:)
Iş yoğundu canım kusura bakma sonrada giremdm nasılsın oo bayağı muhabbet koyu :)verymmm ayıp edion ne istersen önüne seriyim
nereye kayboldundu
Oluyor benm eşim canm cok sukurSenin koca nasıl yardımcı oluyor mu sana evde