- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
Vala helal olsn nasıl basarablyrsn benm popom yer gormuor evde o dereceym ya smdide oğlanı banyo yaptiracagz geldi babamızay anca geldim bennn ay bi de ben bu hengamede ders çalışıyom evde de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala helal olsn nasıl basarablyrsn benm popom yer gormuor evde o dereceym ya smdide oğlanı banyo yaptiracagz geldi babamızay anca geldim bennn ay bi de ben bu hengamede ders çalışıyom evde de
Olsn canm ne kusuru bayağı köyü sende katıl muhabbeti mizeIş yoğundu canım kusura bakma sonrada giremdm nasılsın oo bayağı muhabbet koyu :)
Bende yemek yapiyom kocişle kendime cnm öyle bakım ne var ne yok diye dedim :)Olsn canm ne kusuru bayağı köyü sende katıl muhabbeti mize
Bende evdeym yemek yedi oglann karnını doyurdm smd babamız geldi oğlanı banyo yaptır caz ararada buraya bakiom fırsat bulursam
Bebisin huysu mu peki canm benmki çok huysuz ya hiç btmior üzerimden uyku duzenide yok geceşu an babannesi başında da ondan yoksa yalnız olsam nerdeeeee
Bizde tost yedik yemek yoktu bugün akşamdan yapamadık kaldı öleBende yemek yapiyom kocişle kendime cnm öyle bakım ne var ne yok diye dedim :)
Bebisin huysu mu peki canm benmki çok huysuz ya hiç btmior üzerimden uyku duzenide yok gece
Bebisin huysu mu peki canm benmki çok huysuz ya hiç btmior üzerimden uyku duzenide yok gece
Şimdilik bende acayip bol zaman:)bende belki bi gün yazarım zaman kalmıyor çocuktan diye:))Benm mesai 7 24 zaten kendime hicc vakit kalmıyor vla kızlar
Şimdilik bende acayip bol zaman:)bende belki bi gün yazarım zaman kalmıyor çocuktan diye:))
:)) öyle yapalım bariiyazarsın yazarsın bence şimdi evliliğin tadını çıkar ve bolca foto çekilin anı biriktirin
Haa o zaman öyleyse normal ruh hali annesi TV izliyor mubizimki bigün çok iyidir bigün çok fena istikrarsızlıkta son noktayız yani bi de sinirli atarlı ki sorma ee anne karadenizli baba arnavut daha ne olcaktı
Bu zamanlarinin tadını çıkar anne olduktan sonra herşey çok değişir çünkü ah. AhhŞimdilik bende acayip bol zaman:)bende belki bi gün yazarım zaman kalmıyor çocuktan diye:))
Canim reflu varsa cok terliyor reflulu cocuklar yegenimde oyle benimHaa o zaman öyleyse normal ruh hali annesi TV izliyor mu
Benm oğlan gece çok terlior üzerinde bastirmiyorum evin içide 22 dereceyi geçmez nie öyle oluor anlamadım gitti ya
Yazarsin bizde sana bugunlerin keyfini cikar demistik deriz :)Şimdilik bende acayip bol zaman:)bende belki bi gün yazarım zaman kalmıyor çocuktan diye:))
Kız ne alaka bebek olsada olmasa da huzurumuz bozulmasın yeter makarna çorba patates tavuk yaptım:)Bizde tost yedik yemek yoktu bugün akşamdan yapamadık kaldı öle
Siz ne yemek ypysnz bakym oh hayat size güzel bebis yok tabi rahatsiniz