Ahahahaha nasi bir kocayms o öyle yaBenim bi arkadaş var. 25 yaşında 3 çocuğu var:)) 2.doğdu daha 40 ı çıktı ardından hamile kaldı 3. De artık bağlattı:)) kocasıyla yan yana otursa hamile kalıyor
Benim bi arkadaş var. 25 yaşında 3 çocuğu var:)) 2.doğdu daha 40 ı çıktı ardından hamile kaldı 3. De artık bağlattı:)) kocasıyla yan yana otursa hamile kalıyor
3.de bağlatmasa 10 20 ye koşuyormuş yaniÇok dalga geçtim ay bende öyle olur muyum acaba:)) çocuk sevgisini tadınca
Aynen aynen:)) bide bu evlendiğinde yatağı yokmuş. Yatak alcam vs sohbet ediyorduk .dedim iyi ki yatak yokmuş olsa 5 olurdu kesin:))3.de bağlatmasa 10 20 ye koşuyormuş yani
Aynen demekki tedbirini almamış ve eminmm çok zorlanmstr yaya hadi ilk gece anlarım bilgisizlikten felan hamile kalırsın da 40 ı çıkınca nasıl kalmış ilginç
ahaha yani ilginç hamile kalacağını bilmesi gerekirdi :)Aynen demekki tedbirini almamış ve eminmm çok zorlanmstr ya
Senin eşlik edecek bir nefes var yine:)) benim de tvBenm oglusda uyudu smdikalkınca birlikte yemek yyck daha babamız yok oğlum eslk edecek bana
Gorusuruz canm benm iyi akşamlarkızlar benim koca geldi ben kaçar yarın görüşürüz :)
Allah a emanetsin.görüşürüzkızlar benim koca geldi ben kaçar yarın görüşürüz :)
Bu günlerde geçer canm vla senn iisnde zor Allah kolaylk versn ya ben sanrm gurbette bir olmak hiç istemedim bursa bile çok Zorlandmm hele çocuk olduktan sonraSenin eşlik edecek bir nefes var yine:)) benim de tv
Bazen o kadar sıkılıyorum ki eşimin basının etini yiyorum tayin iste gidelim diye:)ama gidince de acayip yoruluyoruz bi eşim tarafı bi bizim taraf.Bu günlerde geçer canm vla senn iisnde zor Allah kolaylk versn ya ben sanrm gurbette bir olmak hiç istemedim bursa bile çok Zorlandmm hele çocuk olduktan sonra
Öylede sıkıntı bu sefer de iki tarafı idare etmek Zorunda kalıyorsun birsuru şey.. Gtmesende olmaz bebis olnca tek başına buyutmekde zor olr ama en azından o Zaman bu kadar tek kalmaz ve sıkılmssn canmBazen o kadar sıkılıyorum ki eşimin basının etini yiyorum tayin iste gidelim diye:)ama gidince de acayip yoruluyoruz bi eşim tarafı bi bizim taraf.
Bende şu an boyleymm
Aynen öyleÖylede sıkıntı bu sefer de iki tarafı idare etmek Zorunda kalıyorsun birsuru şey.. Gtmesende olmaz bebis olnca tek başına buyutmekde zor olr ama en azından o Zaman bu kadar tek kalmaz ve sıkılmssn canm
Oooo benim koca hep gec geliyor bebis yine tam gaz mizmiz delircem pertim cikti iyice nasil buyucek bu yaaa off offf kollarim koptu zorla uyuttum simdiBende şu an boyleymmyemekte yok akşama kocada geç gelecek oy oy
Senin bebek kaç aylık:)Oooo benim koca hep gec geliyor bebis yine tam gaz mizmiz delircem pertim cikti iyice nasil buyucek bu yaaa off offf kollarim koptu zorla uyuttum simdi
1 hafta sonra 6 olcak insallah canim :)Senin bebek kaç aylık:)