- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
Senn esin kacta geliyor du isten
canım asıl ona uyma gel beni dinle bebiş sevgisi çok başka :)
O değilde sen o kadar yemeği ne ara yaptn kasla göz arasında yabirazdan gelir :) bugün toplantısı yok
Araç muayenede çalışıyor benm eşim canm 5 yıldır felan orada yaklaşıkSizin eşler ne iş yapıyor
Sen sus karışma ordan herşeyecanım asıl ona uyma gel beni dinle bebiş sevgisi çok başka :)
sende 2.ye hamile kalırsan görürümSen sus karışma ordan herşeye
mühasebeci. 9:30 gibi :/ değişiyorO değilde sen o kadar yemeği ne ara yaptn kasla göz arasında ya
Toplantı oldug u zamanlar kaç gibi geliyor
Diye diye diye en sonunda sakata getirecek bizi yasende 2.ye hamile kalırsan görürüm
Daha çocuk küçük:))Diye diye diye en sonunda sakata getirecek bizi ya
Hala yemekleri hangi ara yaptığını aciklmaadn cabk bir açıklama beklymmühasebeci. 9:30 gibi :/ değişiyor
ay doğru vallaHala yemekleri hangi ara yaptığını aciklmaadn cabk bir açıklama beklym
Uff geç geldiler mi ne gıcık oluor ha
Ben bi 6 7 sene dusunmyrm zatenDaha çocuk küçük:))
Seni hınzır seni yakaladm ama benden kaçmazay doğru vallaöğlen gittim geldim ya o ara yaptım
bazen senin kararın dışında gelişebilir olaylar yaniBen bi 6 7 sene dusunmyrm zaten
O bana gıcık ligina öyle dior
Ben daha biri ile baş edemeyen cnm birde calsyrm aman aman dursn çocuk felan daha
Bana giciklik yapacan illa demi yapmadan duramiyorahaha belli olmaz bu işler: D
YK yok bu gelişmez iştebazen senin kararın dışında gelişebilir olaylar yani
Çok dalga geçtim ay bende öyle olur muyum acaba:)) çocuk sevgisini tadıncaBenim bi arkadaş var. 25 yaşında 3 çocuğu var:)) 2.doğdu daha 40 ı çıktı ardından hamile kaldı 3. De artık bağlattı:)) kocasıyla yan yana otursa hamile kalıyor