- 28 Mart 2017
- 16.503
- 67.948
Ben mi hiçte bilenemm canım ikizim
yemin ederim bülent ersoy bu kadar hızlı dönmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mi hiçte bilenemm canım ikizim
beni bilirsin hiç öyle şeyler yapmamyemin ederim bülent ersoy bu kadar hızlı dönmedi
Hahahahahahahauayemin ederim bülent ersoy bu kadar hızlı dönmedi
bilmezmiyimbeni bilirsin hiç öyle şeyler yapmam
beyfendide çıkmadı ki ağır sapık çıktıHahahahahahahaua
Boşver bende çok normal sayılmam ama burada kimler hanımefendi takılıp beyefendi cıktı lütfen
bilmezmiyim
beyfendide çıkmadı ki ağır sapık çıktı
bu topicte konuyu sürekli çocuk yapmaya getiriyordu. ikide bir bana çocuk yap, heidiye çocuk yap. çocuğu olanlara 2. yi yap. 3. yü yap. yap yaniHayır benimle konuştuğu konular çok komikti, bel altı şeyler yoktu evet, ama şimdi erkek olarak yazdığını düşününce çok gülüyorum belli ki hasta merveokan olayı gibi bir şey bu da, ben aynı olduklarını düşünüyordum ama bakalım
Sıkılıyorum ikizimneyse elalemin herifinin muhabbetini kapatalım. fazla bile konuştuk :) güzel şeylerden söz edelim
nabarsınız kızlar :)
Sen yaptın ben yapamadımbu topicte konuyu sürekli çocuk yapmaya getiriyordu. ikide bir bana çocuk yap, heidiye çocuk yap. çocuğu olanlara 2. yi yap. 3. yü yap. yap yani
yaklaş azıcıkSıkılıyorum ikizim
neyse elalemin herifinin muhabbetini kapatalım. fazla bile konuştuk :) güzel şeylerden söz edelim
nabarsınız kızlar :)
hayalimdeki hayat önümüzde ki ay 1 aylığına yaşayacağım sanırım sonrası allah kerimSabah bir çay demledim, hala içiyorum
Arada da kitap okuyorum, bir de oyun oynuyorum dönüşümlü olarak :))
Siz neler yapıyorsunuz bakalım?
Namesis, çok az kalmış hadi en güzel ve kolay şekilde kucağına al inşallah
Sonrası da en güzel kısımhayalimdeki hayat önümüzde ki ay 1 aylığına yaşayacağım sanırım sonrası allah kerim
Valla o henüz cok bilinmeyenli bir macera yasayarak gorecegimm :))Sonrası da en güzel kısım
Valla o henüz cok bilinmeyenli bir macera yasayarak gorecegimm :))
olmaz korkuyorumyaklaş azıcık
Acimiycakolmaz korkuyorum
Yine de korkuyorum,başıma geleceği bilmediğimdenAcimiycak
Detaylari paylasirim artik o gunler bi gelsinEn güzel şekilde geçir günlerini
Korkma kizz )olmaz korkuyorum
Detaylari paylasirim artik o gunler bi gelsin
Korkma kizz )