- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Sıkılıyorum sen ne yapıyorsun önceki sohbet yerimde tekrar bi sohbet edeyim dedimdiNe yapirsen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkılıyorum sen ne yapıyorsun önceki sohbet yerimde tekrar bi sohbet edeyim dedimdiNe yapirsen?
Valla sıkıldım tam da, iyi olmuş topladın gayriSıkılıyorum sen ne yapıyorsun önceki sohbet yerimde tekrar bi sohbet edeyim dedimdi
He ya bende iyi olur diye düşündüm =) ee daha dahaValla sıkıldım tam da, iyi olmuş topladın gayri
Eeeee, kahveye gelin bakalım banaHe ya bende iyi olur diye düşündüm =) ee daha daha
yettim yettim
kız bizim deli manyak hazır üyelik iptal ettirmişken toplanak hazır diğeride erkek çıktı
ansan nolacak gelebilitesi yok. haaa ama gittiğini de sanmıyorumHahaha topigi şimdi ilk kez gördüm dedim ilk sayfaya bakayım kimler varmış, bir de ne göreyim. Ocak şubat mart biiiiiippp mayıs anmayayım gelmesin
İkizime yasak kahve. Sen ona cukullu süt ayarla
ansan nolacak gelebilitesi yok. haaa ama gittiğini de sanmıyorum
Burda değildir ama dışardan takipte benceansan nolacak gelebilitesi yok. haaa ama gittiğini de sanmıyorum
Aaa hamilelikte yasak dimi, ona buradan köy sütü ısıtayım benİkizime yasak kahve. Sen ona cukullu süt ayarla
Ben hiç inanmadım gittiğine:/Burda değildir ama dışardan takipte bence
söylemem =))Ne yaptındı=)
kafeinsizse içebiliyorum bir kere uyuz gadın =))İkizime yasak kahve. Sen ona cukullu süt ayarla
o yüzden nabıyoruz ardından sövüyoruz sesi çıkamıyor zatenGelme ihtimalini düşünmüyorum zira bence gitmedi bambaşka ip'lerden girip ikinci üyelik sinyalini oluşturmayan tek şahsiyetti ondan hala bence burda
Burda değildir ama dışardan takipte bence
O biraz cins süt sevmiyor mecburen ışte yapıyor birşeylerAaa hamilelikte yasak dimi, ona buradan köy sütü ısıtayım ben
Son mesajına yorum yapmicamsöylemem =))
kafeinsizse içebiliyorum bir kere uyuz gadın =))
o yüzden nabıyoruz ardından sövüyoruz sesi çıkamıyor zaten
yok kız dışarda kalamaz o şu mesajı okumuyorsa insan değilim
içmemAaa hamilelikte yasak dimi, ona buradan köy sütü ısıtayım ben
şurda cinsliklerini dökerdim ortaya ama salon leydisi çizgimi bozamamO biraz cins süt sevmiyor mecburen ışte yapıyor birşeyler
Son mesajına yorum yapmicam
Ben mi hiçte bilenemm canım ikizimşurda cinsliklerini dökerdim ortaya ama salon leydisi çizgimi bozamam