- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Kocalarınız ne hediye aldı bakım:)))))))))))))Hoşgeldiniz kızlar:) kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocalarınız ne hediye aldı bakım:)))))))))))))Hoşgeldiniz kızlar:) kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Ben yıldönümü ve doğum günü dışındaki günleri önemsemeem:))Kocalarınız ne hediye aldı bakım:)))))))))))))
akşam bakacaz almazsa korkar çenemdenKocalarınız ne hediye aldı bakım:)))))))))))))
ahaha söylemezse sıkıntıSenin koca ne aldı KaPrisLiPazen :)
selam verip gitmeyecekseniz tabi kiMerhaba bende gelebilirmiyim
Hergun birilerinni oldurur vurur kirar zatenkızlar _MAJESTE_ sizi öldürecek
Yok gitmem niye gideyimselam verip gitmeyecekseniz tabi ki
genelde öyle oluyorda evli misin bekar mısın çalışıyor musun ? yaş kaç? :)Yok gitmem niye gideyim
Evliyim. 3 çocuk annesiyim 25 yaşındayım ev hanimiyimgenelde öyle oluyorda evli misin bekar mısın çalışıyor musun ? yaş kaç? :)
Vay anam ben geç kaldım ya çocuk için:)))Evliyim. 3 çocuk annesiyim 25 yaşındayım ev hanimiyim
aha _MAJESTE_ sana çok kızacak ama baya erken davranmışınız çocuk konusunda . hepsi isteyerek mi oldu_?Evliyim. 3 çocuk annesiyim 25 yaşındayım ev hanimiyim
Aynen güzel birşey almış olmalı ki sordu gitti:))) cevaptan kaçamazsin KaPrisLiPazen :)))ahaha söylemezse sıkıntı
Evet isteyerek oldu sen evlimisin blpekiaha _MAJESTE_ sana çok kızacak ama baya erken davranmışınız çocuk konusunda . hepsi isteyerek mi oldu_?
evet 1 bebişim var 1 bebiş daha geliyorEvet isteyerek oldu sen evlimisin blpeki
ahahah söyle kızAynen güzel birşey almış olmalı ki sordu gitti:))) cevaptan kaçamazsin KaPrisLiPazen :)))
Allah bağışlasın canm yaş kacevet 1 bebişim var 1 bebiş daha geliyor
28 :) 7 yıllık evliyim kızım 3 yaşında niğde de yaşıyorumAllah bağışlasın canm yaş kac