- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
bence getiremez bu kadının üstünekuma getirecekmiş üzerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence getiremez bu kadının üstünekuma getirecekmiş üzerine
ama o işler plana göre olmuyor diyimde yarın kızlar adetim gecikti diye gelmesinmantıklı canım bence de sen nisankralicesi 'ne bakma
hadi inşaAllah canım :)ne düşündüğünü bilmiyorum ama olursa en fazla 3 zaten
ahahahahahahha o niebence getiremez bu kadının üstüne
dikkat ederler kız :)))ama o işler plana göre olmuyor diyimde yarın kızlar adetim gecikti diye gelmesin
birgün de surda agzını hayrı açama o işler plana göre olmuyor diyimde yarın kızlar adetim gecikti diye gelmesin
valla bilmiyorumdikkat ederler kız :)))
ona inat iki kat artırdım önlemleri zati psikolojimi bozdu bu avratdikkat ederler kız :)))
valla önce kumanın gözlerini oyar sonra kocamın kini oyarımgetiren kumayı yolar bence yolmaz mısın nisankralicesi
kız bence sen 3' le kalmazsınvalla bilmiyorum
ahahhhahhaha bide kuma erkek dogurursagetiren kumayı yolar bence yolmaz mısın nisankralicesi
ona inat iki kat artırdım önlemleri zati psikolojimi bozdu bu avrat
yok canım tüpleri bağlatacam 3 olursa eğerkız bence sen 3' le kalmazsın
banada öyle geliyor erkegi tutturana kadar senn herif tam gaz devam ederkız bence sen 3' le kalmazsın
şaşırmadım burdan öle gözüküo zaten :valla önce kumanın gözlerini oyar sonra kocamın kini oyarım
bak bak sende inşallah 2. doğurursun da görürüm senibanada öyle geliyor erkegi tutturana kadar senn herif tam gaz devam eder
anammm anam anammmahahhhahhaha bide kuma erkek dogurursa
buda öyle kızlarla kalır bir başınaanammm anam anammm
olmadı kuma :banada öyle geliyor erkegi tutturana kadar senn herif tam gaz devam eder