- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
diger özel günleri kutlarızda bunu hiiç kutlamaz bende alıştmyuh hele bi öyle yapsın oyarım gözlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diger özel günleri kutlarızda bunu hiiç kutlamaz bende alıştmyuh hele bi öyle yapsın oyarım gözlerini
sen bize bakma şaka ypıoruz canm allah bagıslasn yavrularını maşallah annesi tek başına mı büyüttn hep kaç yaşındasn eşin ne iş yapıyor oglan kızBüyüğü 8 yaşında diğeri 5 küçüğüm 3 hepsi bir büyüsün dedim
Küçük evlenmişsin bayaa :) allah bagislasin büyütmüssün çocukları:)Büyüğü 8 yaşında diğeri 5 küçüğüm 3 hepsi bir büyüsün dedim
Biliyorum canm alınmadım zaten ❤evet tek başıma eşim adliyede memur 25 yaşındayım 2 kız 1 erkeksen bize bakma şaka ypıoruz canm allah bagıslasn yavrularını maşallah annesi tek başına mı büyüttn hep kaç yaşındasn eşin ne iş yapıyor oglan kız
sen nie aldın ki eşinin alması gerekmiyor muBen geçen 8 martta çiçek buketi hediye almıştım ondan önceki sene 8 martta cüzdan
Evet canm biraz öyle olduKüçük evlenmişsin bayaa :) allah bagislasin büyütmüssün çocukları:)
maşşlah canm küüçk mü erkekBiliyorum canm alınmadım zaten ❤evet tek başıma eşim adliyede memur 25 yaşındayım 2 kız 1 erkek
Yani eşimden aldimsen nie aldın ki eşinin alması gerekmiyor mu
bu işte bir terslik mi var ben mi algıalayamıyorummmm
şu avatarını bi değiştirKüçük evlenmişsin bayaa :) allah bagislasin büyütmüssün çocukları:)
hiç ugraşamam zaten gıcıgım onaniye kız kocasına hediye almış . sende al yani niye erkeklerden bekliyeceksin ki sen bence al onu utandır
Ailem yanımda yok bitek babam yakinida oda 40 km uzakta ilkim kız ikinci erkek 3. Kız ❤allah bagislasinmaşşlah canm küüçk mü erkek
benmde 10 aylık bir oglum var calşyrm annem bakıor bebegime
gurbette değilsin demi ailen yannda mı
kocan hediye alıyor mu ? alıyorsa _MAJESTE_ kendini asacakslm kızçeler dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
annenle baban ayrı mı o zaman kv kp neredeler ?Ailem yanımda yok bitek babam yakinida oda 40 km uzakta ilkim kız ikinci erkek 3. Kız ❤allah bagislasin
Daha bilmiyorumki kocam işteki:))Senin koca ne aldı KaPrisLiPazen :)
gelin siz benm üstüme gelinkocan hediye alıyor mu ? alıyorsa _MAJESTE_ kendini asacak
Sende benim profil e taktın ha:))))şu avatarını bi değiştir