- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Akşama eşim geç gelcek bizde pizza söyliycez oğlumla:))Ahh ahh boşuna dememsler ya cennet annelern ayakları altında die değil mi.
Akşama birşeyler pişirebldn mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama eşim geç gelcek bizde pizza söyliycez oğlumla:))Ahh ahh boşuna dememsler ya cennet annelern ayakları altında die değil mi.
Akşama birşeyler pişirebldn mi
Ciğerleri dışına çıkacak sanki o derece oksuruyor ablasiDün nohut ve pilav yapmıştım onu yicez bugüne de kaldı... öksürükte geçer inşallah ya.. kuru öksürük mü balgam olmuş mu
Esn neden geç gelecek ohg Miss gibi pizzaua baylrm banada gondern banadaAkşama eşim geç gelcek bizde pizza söyliycez oğlumla:))
Balgam da hırilti olur canım. Öksürürken boğazından hirilti gibi ses gelirCiğerleri dışına çıkacak sanki o derece oksuruyor ablasi
Buhar makinesi Dr çalışıyor su an kesilmior bir turlu
Doktor kendi atabilir antibiyotik vermeylm bir kaç gün bekleyelm diorKıyamam ben kuzuma
Dokt ne diyor?
Ben oğlumda nerdeyse hiç ilaç kullanmadım alerjik bı bebekti
Hep havlu
Bitki çayları falan yaptım
Ses gelmiyor balgam YK o zaman sanrm demiBalgam da hırilti olur canım. Öksürürken boğazından hirilti gibi ses gelir
Balgam varsa öksürürken sesindende anlarsın canımBalgam olup olmadığını nasıl anlayabilirm ki onuda bilmiyorum
Muhtemelen yoktur o zaman canımm.Ses gelmiyor balgam YK o zaman sanrm demi
Sesli ama hırıltı yok bilemedm ki ilk çocuk olunca böyle acemi oluyrsn işteBalgam varsa öksürürken sesindende anlarsın canım
Gel alayım ben sana:)))Ben fakirim pizza alacak payam yok
TerletmeDoktor kendi atabilir antibiyotik vermeylm bir kaç gün bekleyelm dior
Sen alma istemyrm iste ıı ciik paranla kandracan bni demi seni cakalllGel alayım ben sana:)))
Emzryrm tamam canm onada iciriormsn zaten inşallah bi an evvel iyi olur o öyle oldukça içim sizlioTerletme
Giydirirken de üşümesin
Kendin emziriyorsan bitki çayları iç nane limon bebeğe sütten gecee
Gel canım beraber yeriz:)Esn neden geç gelecek ohg Miss gibi pizzaua baylrm banada gondern banada
Vay nankörrrr:)) sana yağmurlu havada su yok suu :) param yok ki eşimin verdiği harçliktan alacaktım(Sen alma istemyrm iste ıı ciik paranla kandracan bni demi seni cakalll
Seninki daha küçük canım doktor a sormadan içirmeEmzryrm tamam canm onada iciriormsn zaten inşallah bi an evvel iyi olur o öyle oldukça içim sizlio
Yalan söylüyorsun yalan yalan kötü kadın hem insan pizza mi ısmarly der yazıklar olsn be o kadar pahalı yemek dururken pizaayami laik gordn bniVay nankörrrr:)) sana yağmurlu havada su yok suu :) param yok ki eşimin verdiği harçliktan alacaktım(
kız ateşli hatun felan dışarıdan okuyorlarnisankralicesi sen neredeydin şişko bgun nie ugraman len ne işler cevirionuz ateşli hatun
Doktor her sabah kahvaltı da bir çay bardağı kadar ıhlamur vereblrsn dedi sağol canm amiinnn aminnSeninki daha küçük canım doktor a sormadan içirme
İnşallah hemen geçer canım
Rabbim ya şafi adıyla şifalar versin inşallah