- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
ben seni gördüm zatenBenim telde hic resmim yok teli degistim diger telde kalmis bigun makyajfalan yaarsam resim cekiyim koyarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben seni gördüm zatenBenim telde hic resmim yok teli degistim diger telde kalmis bigun makyajfalan yaarsam resim cekiyim koyarim
Git git giiit-me dur ne olursun gitme kal yalan soyledimmsizin koyacagınız yok
terk ediyorum sizi
eve gidince herifle kavga var zatenGit git giiit-me dur ne olursun gitme kal yalan soyledimm
Demi gormez olaydimmi diyosunben seni gördüm zaten
Su adama bulasmaktan bivazgeccc delimisin yaaaeve gidince herifle kavga var zaten
Bacim 3 kisi var hangisi ve belli degilAlın ama geçen seneki foto bu:) bide net değil sanırım
Evet çok net görünmedi niyeyse bendeki hali net ama:)Bacim 3 kisi var hangisi ve belli degil
Kiz hangisi sendin soyleseydinde iyice bi baksaydik sana yokmu yeni resminEvet çok net görünmedi niyeyse bendeki hali net ama:)
BEN 3 TANE olanıda görmedim yaEvet çok net görünmedi niyeyse bendeki hali net ama:)
özelden at sen en iyisi bize :) :) :)Evet çok net görünmedi niyeyse bendeki hali net ama:)
Herifine laf söyleyene kadar bakaydin:))))BEN 3 TANE olanıda görmedim ya
işteyim canm mesai bitmek üzere kasa hesabı yapıyordum cıkacagım birazdann ondan yavaşladımUuffff _MAJESTE_ napiyon sen yaaa nerdesin niye yavassin
ama mesaim bitmek üzere toparlanıodumHerifine laf söyleyene kadar bakaydin:))))
Herifine laf söyleyene kadar bakaydin:))))
En güzel hangisiyse o:))))Hangisisin _heidi_