- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Bı kadın intihar etcem diyo ona etme diyordukBende bakıyorum ne var ne yok diye:)
Ay ölmeyi bayılmak sanıyorlar yaa bı de çocuğu var
Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı kadın intihar etcem diyo ona etme diyordukBende bakıyorum ne var ne yok diye:)
Dün intihar a kalkıştım diye konusu olan mi?Bı kadın intihar etcem diyo ona etme diyorduk
Ay ölmeyi bayılmak sanıyorlar yaa bı de çocuğu var
Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın inşallah
Yok bu başkaDün intihar a kalkıştım diye konusu olan mi?
Bakmicam diyom bdv ye gene giriyorum yaaHi yok o değilmiş gördüm şimdi düştü niyeyse 2 saattir bakıyorum halbuki
Bence de:)) kesinlikle. Bakmadan duramıyor insan:)Kk bağımlılık yapıyor bence:)
Bdv nin derdi bitmez, bizimde önerimiz eleştirimiz bitmez. En iyisi uyuyup yarın devam edelimBdv ye takıldım yaa(
Ama uyuyorum artık kapa dükkanı:))
Kapadım gözlerimi ikizler uyanmadan azcık uyiyim:))Bdv nin derdi bitmez, bizimde önerimiz eleştirimiz bitmez. En iyisi uyuyup yarın devam edelim
Uyu bakalım:))Bdv nin derdi bitmez, bizimde önerimiz eleştirimiz bitmez. En iyisi uyuyup yarın devam edelim
İyi geceler tatlı hanımlarr :) rüyanızda bol bol çikolata pasta görün inşallahUyu bakalım:))
İyi uykular sedacımKapadım gözlerimi ikizler uyanmadan azcık uyiyim:))
Sende gör:))iyi gecelerİyi geceler tatlı hanımlarr :) rüyanızda bol bol çikolata pasta görün inşallah
Sağol canım sana da iyi gecelerİyi uykular sedacım
O çoktan rüyalar a dalmıştır:)Sağol canım sana da iyi geceler
:))
Demi:))O çoktan rüyalar a dalmıştır:)
Ohh afiyet olsun minnosaa)yesinde büyüsün.bi konu var onu okuyorumbende:))market alışverişi 200 tl tuttuğu için kocası söylenmiş:)))Demi:))
Bende tam dalmak üzereydim su başladı ağlamaya:))
Mama yiyoruz şimdi:))
Şimdi okudum bendeOhh afiyet olsun minnosaa)yesinde büyüsün.bi konu var onu okuyorumbende:))market alışverişi 200 tl tuttuğu için kocası söylenmiş:)))
Kız ben yürüyüşe çıkınca diyorum gel bi girelim girince abur cubur alıyorum eve bir iki birşey alıyorum eksik varsa o bile tutuyor 50 100 tl.gerçekten herşey çok pahalı. 17 tl çilek mi olur ya.adana da 3 tl:))Şimdi okudum bende
Biz markete bı giriyoruz mama bez manav et temizlik derken zaten bı 500 ü görüyoruz(
Bide kadın kocasına kek falan yapmak için almış üstüne laf yemiş
Kır iki yumurta yesin demi