Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Kızlar oğlum dünden beri oksuruodu a balgamli değil kuru
Smdide 38 derece hafif ateşi var öksürük devam ediyor keyfi iyi babası ile oynuyor hasta mı olacak bilemedm :KK43: yoksa ateşi dişten mi napacami bilemedm ilacda vermek istemedim keyfi iyi olunca :KK43:
Cok gecmis olsun canim babasi dr goturcek demistin goturmemismi?

Hoşbuldummm nasıl olayım ya dünden beri acayip bi uyku hali var gözümü zor açtım:) dedim bi bakayım buraya. Sen nasılsın:)
bahar yorgunluğudur canım. bende de var oğlan hasta öksürükten uyandım devamlı ona baktım.
bende iyiyim şükür kyvedeler geldiler bendeler bir hafta artık sıkılmaya başladım

Kızlar oğlum dünden beri oksuruodu a balgamli değil kuru
Smdide 38 derece hafif ateşi var öksürük devam ediyor keyfi iyi babası ile oynuyor hasta mı olacak bilemedm :KK43: yoksa ateşi dişten mi napacami bilemedm ilacda vermek istemedim keyfi iyi olunca :KK43:
Çok geçmiş olsun canım 38i geçerse ver ateş düşürücuyu

Kızlar düşük sonrası Dr kan testi yaptır demişti değer sifirlanmasini takip edelim diye
10 gün önce 254.7 olan bchg 147 ye düşmüştü ardından 6 gün süren düşük kanaması oldu. Bu gün test 238 çıktı Dr anlamlı yükseliş değil dedi rahime baktı incelme var iki gün de bir kan testi yaptır dedi takip edelim dedi dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Birde merdiven den düştüm ayağım alçıya alındı yumuşak doku zedelenmesi var
Rabbim beterinden korusun

Kızlar düşük sonrası Dr kan testi yaptır demişti değer sifirlanmasini takip edelim diye
10 gün önce 254.7 olan bchg 147 ye düşmüştü ardından 6 gün süren düşük kanaması oldu. Bu gün test 238 çıktı Dr anlamlı yükseliş değil dedi rahime baktı incelme var iki gün de bir kan testi yaptır dedi takip edelim dedi dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur

Düşük ne zaman oldu?
Tekrardan gebe olabilir misin

Cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin

Çok korkuyorum dış gebelikten
4.5 yıldır ikinci kez anne olmak istiyorum
İki miyon operasyonu oldum en son bu kasımda hamilelik sevincim çok büyük bir korkuya döndü
Ayağımın alcilanmasi tuzu biberi oldu

Çok korkuyorum dış gebelikten
4.5 yıldır ikinci kez anne olmak istiyorum
İki miyon operasyonu oldum en son bu kasımda hamilelik sevincim çok büyük bir korkuya döndü
Ayağımın alcilanmasi tuzu biberi oldu
Canım kürtajda bi sorun olmuş olabilir mi?
Sen ihmal etme yarın başka bir doktora daha git

X