- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Geçmiş olsun canım. Bi ateş düşürücü ağrı kesici ver bence.diş bile olsa hastalıktan ziyade.gece artmasinÇok kötü oksuruyor ya üstüne birde ateş eklendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım. Bi ateş düşürücü ağrı kesici ver bence.diş bile olsa hastalıktan ziyade.gece artmasinÇok kötü oksuruyor ya üstüne birde ateş eklendi
Hastalanacak mi bilemedm ki anlayamrmdaEn azından rahat olur çocuk. _MAJESTE_
Öksürük ateş ışte sen tedbiri al olacağı varsa da vücudu direnç göstersin ağrı çekmesin diş bile olsa hastalık yerine aynı.Hastalanacak mi bilemedm ki anlayamrmda
Cok gecmis olsun canim babasi dr goturcek demistin goturmemismi?Kızlar oğlum dünden beri oksuruodu a balgamli değil kuru
Smdide 38 derece hafif ateşi var öksürük devam ediyor keyfi iyi babası ile oynuyor hasta mı olacak bilemedm yoksa ateşi dişten mi napacami bilemedm ilacda vermek istemedim keyfi iyi olunca
bahar yorgunluğudur canım. bende de var oğlan hasta öksürükten uyandım devamlı ona baktım.Hoşbuldummm nasıl olayım ya dünden beri acayip bi uyku hali var gözümü zor açtım:) dedim bi bakayım buraya. Sen nasılsın:)
Çok geçmiş olsun canım 38i geçerse ver ateş düşürücuyuKızlar oğlum dünden beri oksuruodu a balgamli değil kuru
Smdide 38 derece hafif ateşi var öksürük devam ediyor keyfi iyi babası ile oynuyor hasta mı olacak bilemedm yoksa ateşi dişten mi napacami bilemedm ilacda vermek istemedim keyfi iyi olunca
Nasıl gidiyor kv lerle:)bahar yorgunluğudur canım. bende de var oğlan hasta öksürükten uyandım devamlı ona baktım.
bende iyiyim şükür kyvedeler geldiler bendeler bir hafta artık sıkılmaya başladım
Bizimkiler çarşafBunlar gelinlikse bizimkiler ne acaba:))))
İdare eder ne deyimNasıl gidiyor kv lerle:)
Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yokturKızlar düşük sonrası Dr kan testi yaptır demişti değer sifirlanmasini takip edelim diye
10 gün önce 254.7 olan bchg 147 ye düşmüştü ardından 6 gün süren düşük kanaması oldu. Bu gün test 238 çıktı Dr anlamlı yükseliş değil dedi rahime baktı incelme var iki gün de bir kan testi yaptır dedi takip edelim dedi dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Birde merdiven den düştüm ayağım alçıya alındı yumuşak doku zedelenmesi var
Rabbim beterinden korusun
Düşük ne zaman oldu?Kızlar düşük sonrası Dr kan testi yaptır demişti değer sifirlanmasini takip edelim diye
10 gün önce 254.7 olan bchg 147 ye düşmüştü ardından 6 gün süren düşük kanaması oldu. Bu gün test 238 çıktı Dr anlamlı yükseliş değil dedi rahime baktı incelme var iki gün de bir kan testi yaptır dedi takip edelim dedi dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versinKızlar düşük sonrası Dr kan testi yaptır demişti değer sifirlanmasini takip edelim diye
Düşük 25 şubatta oldu canım. Mümkün değil kanama 3 martta bittiDüşük ne zaman oldu?
Tekrardan gebe olabilir misin
Rabbim şifa versin inşallah canımDüşük 25 şubatta oldu canım. Mümkün değil kanama 3 martta bitti
canım çok üzüldüm yani farklı bi doktora felan mı görünsen ? geçmiş olsun bu aradaDüşük 25 şubatta oldu canım. Mümkün değil kanama 3 martta bitti
Canım kürtajda bi sorun olmuş olabilir mi?Çok korkuyorum dış gebelikten
4.5 yıldır ikinci kez anne olmak istiyorum
İki miyon operasyonu oldum en son bu kasımda hamilelik sevincim çok büyük bir korkuya döndü
Ayağımın alcilanmasi tuzu biberi oldu