Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Hiç kürtaj olmadım değer çok yükselmesi benim 254 en yüksek oldu kese görünmedi hiç
Kanama gördüm 6 gün
Bugün başka bir Dr da gittim oda benzer şeyler söyledi

Cok gecmis olsun canim babasi dr goturcek demistin goturmemismi?
Bugün doktorumz izinli olunca goturemedk kaldı oksurehi vardı saten akşam birden bire ateşlendi smdide halsiz düştü ayagmda sallıyorum inileyerek uyuyor noldu birden bire hiç anlamadım atesmz 39 a ckti ilaç verdm beklyrm basnda canm :KK43:

Öksürük ateş ışte sen tedbiri al olacağı varsa da vücudu direnç göstersin ağrı çekmesin diş bile olsa hastalık yerine aynı.
Verdm canm verdm gt gide daha çok halszlendi inlemye başladı yavrum birden bire noldu anlamadk smdi yüksek ateşi dusmesini beklyrm :KK43:

Bugün doktorumz izinli olunca goturemedk kaldı oksurehi vardı saten akşam birden bire ateşlendi smdide halsiz düştü ayagmda sallıyorum inileyerek uyuyor noldu birden bire hiç anlamadım atesmz 39 a ckti ilaç verdm beklyrm basnda canm :KK43:
Canım fitil varmı evde varsa fitil ver.39 da yüksek yani daha çok artarsa doktorunuz yok diye beklemeyin acile gidin bence

Hiç kürtaj olmadım değer çok yükselmesi benim 254 en yüksek oldu kese görünmedi hiç
Kanama gördüm 6 gün
Bugün başka bir Dr da gittim oda benzer şeyler söyledi
Afedersin canım yaa telaşım var benimde yanlış anlamışım:KK43:
Sen genede ihmal etme derim ben Allah korusun kötü bir şey olursa önlemini alırsın
Rabbim şifa versin inşallah

X