- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün doktorumz izinli olunca goturemedk kaldı oksurehi vardı saten akşam birden bire ateşlendi smdide halsiz düştü ayagmda sallıyorum inileyerek uyuyor noldu birden bire hiç anlamadım atesmz 39 a ckti ilaç verdm beklyrm basnda canmCok gecmis olsun canim babasi dr goturcek demistin goturmemismi?
Verdm beklyrm bklm basnda birden bire hasta oluverdi sanrm bu havalar çarptı oğlumuÇok geçmiş olsun canım 38i geçerse ver ateş düşürücuyu
Verdm canm verdm gt gide daha çok halszlendi inlemye başladı yavrum birden bire noldu anlamadk smdi yüksek ateşi dusmesini beklyrmÖksürük ateş ışte sen tedbiri al olacağı varsa da vücudu direnç göstersin ağrı çekmesin diş bile olsa hastalık yerine aynı.
Geçmiş olsun canım yaa.düzelir inşallah kısa zamanda.Verdm canm verdm gt gide daha çok halszlendi inlemye başladı yavrum birden bire noldu anlamadk smdi yüksek ateşi dusmesini beklyrm
AA nesi var canım geçmiş olsunOğlum hastalandı kizlar
Canım fitil varmı evde varsa fitil ver.39 da yüksek yani daha çok artarsa doktorunuz yok diye beklemeyin acile gidin benceBugün doktorumz izinli olunca goturemedk kaldı oksurehi vardı saten akşam birden bire ateşlendi smdide halsiz düştü ayagmda sallıyorum inileyerek uyuyor noldu birden bire hiç anlamadım atesmz 39 a ckti ilaç verdm beklyrm basnda canm
Afedersin canım yaa telaşım var benimde yanlış anlamışımHiç kürtaj olmadım değer çok yükselmesi benim 254 en yüksek oldu kese görünmedi hiç
Kanama gördüm 6 gün
Bugün başka bir Dr da gittim oda benzer şeyler söyledi
Direnme uyu:))Uykum var ama direniyorum :)
Uyuyunca 5 dk sonra sabah oluyor :)Direnme uyu:))
Ben uyuyabilsem hemen uyurdum:))Uyuyunca 5 dk sonra sabah oluyor :)
Eşinde mi senin gibi uyuyamıyor :)Ben uyuyabilsem hemen uyurdum:))
Yok eşim çoktan uyudu:))Eşinde mi senin gibi uyuyamıyor :)
Bende bakıyorum ne var ne yok diye:)Bdv ye takıldım yaa(
Ama uyuyorum artık kapa dükkanı:))