Öyle deneyim bide.Canim cooook limon tuzu koy azicik su koy ustundeki caydanligi alki kaynadigi zaman otomatik atmasin baya kaynat tertemoz oluyor
Bu kadinlarin cilesi bitmez hicbisey olmazsa caydanlik kireci varbi erkegin bunu baska bir erkege sordugunu dusunsenize
Ne varsa eskilerde var bende bilmem hic annem her geldiginde yapar bide kizar bana niye boyle kullaniyosun diye :)Anammm millet neler yapıyor:)
Ben anca herşeyin hazırı
Yapayım bakalım yaa çaydanlık gitmesin çöpe
Ça
Ay hiç sorma kiz:)) aslında komik insanlariz düşününce:)))herşeyi sorun yapıyoruz:))Bu kadinlarin cilesi bitmez hicbisey olmazsa caydanlik kireci varbi erkegin bunu baska bir erkege sordugunu dusunsenize
Kolay gelsin canimayne yaa ay bide daha akşam yemeği yapcam ben bı gidem millet beni bekliyor:))
Benim annem senede 1-2 defa gelebildiği için bakmıyor hiç etrafa:))Ne varsa eskilerde var bende bilmem hic annem her geldiginde yapar bide kizar bana niye boyle kullaniyosun diye :)
Sağol canım tavsiyeler için teşekkürlerKolay gelsin canim
Aynen oyle erkek cikaramazsa atar yenisini alir ama biz illa cikarcazAy hiç sorma kiz:)) aslında komik insanlariz düşününce:)))herşeyi sorun yapıyoruz:))
Ne demek canim her zaman :)Sağol canım tavsiyeler için teşekkürler
Genlerimizde var arızalıkAynen oyle erkek cikaramazsa atar yenisini alir ama biz illa cikarcaz
Aynen:))Aynen oyle erkek cikaramazsa atar yenisini alir ama biz illa cikarcaz
Kadin = arizaGenlerimizde var arızalık
:)Kadin = ariza
Bunlar gelinlikse bizimkiler ne acaba:))))Kizlaaar bakin bunlar gelinlikmis
Bizimki pece kalir bunlarin yanindaBunlar gelinlikse bizimkiler ne acaba:))))
Aynen bence de:))Bizimki pece kalir bunlarin yaninda
Biz tarikata girmişiz haberimiz yokBunlar gelinlikse bizimkiler ne acaba:))))