- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Napsamki yaa bı Dünya da para vermiştimBende geçen gün ocakta unutmuşum kapkara olmuş:))))
aaa canım bi çaydanlık için felan ne olacak ki :) 50 tl felan cana gelecekse mala gelsin canımKüsme bak zaten çaydanlığımdan oldum oturup ağlarım bak
Benim annem kirecli çaydanlıgi icine çamaşır deterjanı koyup kaynatiyor sonra bezle guzelce yikuyor tertemiz oluyir benimkileri hep annem yapar :)Çocuklar iyi ama ben çaydanlığımı mahvettim:)))
İçinde kireç vardı
Komşum da porçözü dök sabaha kadar beklesin dedi
Saf ben De yaptım
Çaydanlığın içini şimdi nasıl temizliycem yaa hem kireçler duruyo hem simsiyah olmuş
Her yolu dene:) kireç çözücü yle dene bakalım.Napsamki yaa bı Dünya da para vermiştim
Bende yanan çaydanlgi annem e götürcem:)) ne varsa anneler de var:))Benim annem kirecli çaydanlıgi icine çamaşır deterjanı koyup kaynatiyor sonra bezle guzelce yikuyor tertemiz oluyir benimkileri hep annem yapar :)
Ben limon tuzunu cay makinasinda kullanuyorum cok guzel oluyirAyy ona ne gerek vardi ki.biraz limon tuzu atıp kaynattigında 1 gram kireç kalmıyor içinde
Yok kuzum bu birazcık pahalıydıaaa canım bi çaydanlık için felan ne olacak ki :) 50 tl felan cana gelecekse mala gelsin canım
Kesinlikle iyiki varlar :)Bende yanan çaydanlgi annem e götürcem:)) ne varsa anneler de var:))
Bizim su o kadar kireçli ki günlük kireç tutuyor bu çay makinasının dibini çıkarmıyor ya limon tuzu.ne yapsam acaba.Ben limon tuzunu cay makinasinda kullanuyorum cok guzel oluyir
Makine ye koyduğumuz deterjanla mı??Benim annem kirecli çaydanlıgi icine çamaşır deterjanı koyup kaynatiyor sonra bezle guzelce yikuyor tertemiz oluyir benimkileri hep annem yapar :)
Aynen yaa sular hep öyleBizim su o kadar kireçli ki günlük kireç tutuyor bu çay makinasının dibini çıkarmıyor ya limon tuzu.ne yapsam acaba.
Porçöz yapma:)Bizim su o kadar kireçli ki günlük kireç tutuyor bu çay makinasının dibini çıkarmıyor ya limon tuzu.ne yapsam acaba.
Ben evlenmeden önce bilmezdim böyle kireç falan 10 günde bi kireç olursa olurdu oda az birşey. Ama buraya geldim günlük tutuyor ya inanılmaz... hazır su içe içe de bi tuhaf oldum:) musluk suyu özledimAynen yaa sular hep öyle
B
Geçen alışverişte almıştım yaparım diye onu da markette unutmuşuz:)))Porçöz yapma:)
Canim cooook limon tuzu koy azicik su koy ustundeki caydanligi alki kaynadigi zaman otomatik atmasin baya kaynat tertemoz oluyorBizim su o kadar kireçli ki günlük kireç tutuyor bu çay makinasının dibini çıkarmıyor ya limon tuzu.ne yapsam acaba.
Benim olduğum yerdede kokuyor musluk suyuBen evlenmeden önce bilmezdim böyle kireç falan 10 günde bi kireç olursa olurdu oda az birşey. Ama buraya geldim günlük tutuyor ya inanılmaz... hazır su içe içe de bi tuhaf oldum:) musluk suyu özledim
Evet dene bak toz deterjan ama sivi degil ve su kaynarken catalin ucuna bulasik sungeri takip icini sooyle bir ceviriyoMak
Makine ye koyduğumuz deterjanla mı??
Herşeyin Doğalı iyi baksanaCanim cooook limon tuzu koy azicik su koy ustundeki caydanligi alki kaynadigi zaman otomatik atmasin baya kaynat tertemoz oluyor
Bu kadinlarin cilesi bitmez hicbisey olmazsa caydanlik kireci varHerşeyin Doğalı iyi baksana
Anammm millet neler yapıyor:)Evet dene bak toz deterjan ama sivi degil ve su kaynarken catalin ucuna bulasik sungeri takip icini sooyle bir ceviriyo