- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
:)))deli yaaGizli gizli takipdeym ayanizi denk alın bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))deli yaaGizli gizli takipdeym ayanizi denk alın bak
Sen sus kötü gelin:)))deli yaa
Kız gubalak ne demek:)Sen sus kötü gelin
Benm bir cimbizim bile yok cımbıza kustm oda bana küsmüşCımbız candır can çok seviyorum cımbızımı
Bende bilmiyorum TRT çocuk da ege ile gaga var oğlum cook sevio orda gaga gakk gaak gubalak dedi bende ordan aklıma geldiKız gubalak ne demek:)
İlahi:)))))Bende bilmiyorum TRT çocuk da ege ile gaga var oğlum cook sevio orda gaga gakk gaak gubalak dedi bende ordan aklıma geldi
aaa ama küstümKızlar ben geldim:))
_MAJESTE_ eşin bebeğe bakabilmişmi??
_heidi_ nasılsın
Sonsuzaskkk sen neler yapıyorsun
Nisancım seni etiketleyemiyorum ??
Hg canim valla ben oglanla ugrasiyorum belim sirtim mahvoldu surunuyorum sen napiyosun fistiklar nasil ve yakisikli tabiki :)Kızlar ben geldim:))
_MAJESTE_ eşin bebeğe bakabilmişmi??
_heidi_ nasılsın
Sonsuzaskkk sen neler yapıyorsun
Nisancım seni etiketleyemiyorum ??
Öğlen de ben küsmüstüm:))nedir bu bizim çektiğimiz:))))aaa ama küstüm
Çocuklar iyi ama ben çaydanlığımı mahvettim:)))Hg canim valla ben oglanla ugrasiyorum belim sirtim mahvoldu surunuyorum sen napiyosun fistiklar nasil ve yakisikli tabiki :)
Ayy ona ne gerek vardi ki.biraz limon tuzu atıp kaynattigında 1 gram kireç kalmıyor içindeÇocuklar iyi ama ben çaydanlığımı mahvettim:)))
İçinde kireç vardı
Komşum da porçözü dök sabaha kadar beklesin dedi
Saf ben De yaptım
Çaydanlığın içini şimdi nasıl temizliycem yaa hem kireçler duruyo hem simsiyah olmuş
Ama yazıyorum çıkmadı adın canımaaa ama küstüm
yok canım şaka yapıyorum :)Ama yazıyorum çıkmadı adın canım
Küsme
Limon tuzum yoktu işte off çaydanlık resmen çöp olacakAyy ona ne gerek vardi ki.biraz limon tuzu atıp kaynattigında 1 gram kireç kalmıyor içinde
Küsme bak zaten çaydanlığımdan oldum oturup ağlarım bakyok canım şaka yapıyorum :)