- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
O kadarda degl ha vur dedik öldürdünüz sizdeKız kocan tanıyabildi mi:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadarda degl ha vur dedik öldürdünüz sizdeKız kocan tanıyabildi mi:)))
Birbirimizi buralardan vurmayalım ahahaha :-DAyy allah senin iyiliğini versin:)))))) bıyıklı
ama bana şişko diyorBirbirimizi buralardan vurmayalım ahahaha :-D
Bıyıklı yi diyen ben olmadığım için vuran da ben olmadım:))Birbirimizi buralardan vurmayalım ahahaha :-D
Şişko değilsindir hayatım balık etidir o en fazla ödemdir yaaaaniiama bana şişko diyor
yani tamam bir kaç kilo aldım ama ne yapıyım yaniŞişko değilsindir hayatım balık etidir o en fazla ödemdir yaaaanii
Göbek değil bebek bebek:)))ama bana şişko diyor
Hangimizin bıyığı yok ki sorarım size tel tel güneşte parlayanBıyıklı yi diyen ben olmadığım için vuran da ben olmadım:))
hahah ben dalgasına dedim zaten :)Hangimizin bıyığı yok ki sorarım size tel tel güneşte parlayan
He bıyıkları yeni terlemis modunda:))))Hangimizin bıyığı yok ki sorarım size tel tel güneşte parlayan
Benim ki hergün çıkmıyor:))Rujda yakışmıyor ki anacım her gün almak lazım her gün
Benim cikiyor ya Kucucuk baş vermiş orada. Sinir oluyorumBenim ki hergün çıkmıyor:))
Ay kız oda kötü haBenim cikiyor ya Kucucuk baş vermiş orada. Sinir oluyorum
Ahahah işte o benim onun için en ufağını almak zorundayım yaBazıları beyaz tenli oluyor tüyler de simsiyah oluyor.O daha kötü kızz
Hadii ya:) bizim bi tanıdıkta öyleydi elinden cımbız düşmezdi.Ahahah işte o benim onun için en ufağını almak zorundayım ya
Cımbız candır can çok seviyorum cımbızımıHadii ya:) bizim bi tanıdıkta öyleydi elinden cımbız düşmezdi.
:)))Cımbız candır can çok seviyorum cımbızımı