- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
Hemde çok zor oluor ama cenemi tutamıyorum yaEfendimm
Evde iken yazmak zor olmuyor mu cocukla yahuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde çok zor oluor ama cenemi tutamıyorum yaEfendimm
Evde iken yazmak zor olmuyor mu cocukla yahuu
Ayy nisankralicesi gelll gel de bana destek çık:)iftira atmayın benim gubocuğuma ne düşmanlığını gördünüzz
Bak yne ihale bana kaldıHep ışte _MAJESTE_ konuşa konuşa doldurdu:))
ahahha gün birlik zamanıAyy nisankralicesi gelll gel de bana destek çık:)
Ayy canım sen mi geldin:)) hoşgeldin canım.Bende tam seni ne kadar sevdiğimi anlatıyordum:))))))Bak yne ihale bana kaldı
Hayat bizim dünyamızda günde 1500 cümle kurunca güzel
Hep ışte _MAJESTE_ konuşa konuşa doldurdu:))
Ben isteyken gelmezler eve gelnce gelirlerGeldim işte aa
kız biz senin hep yanındayız ama hep bana laf çarpıttırıyorsunBen isteyken gelmezler eve gelnce gelirler
Bide utanmadan bana karşı birlik mi oldunzzz viisssahahha gün birlik zamanı
Sana inat yapıyoruz böyle:))))))Ben isteyken gelmezler eve gelnce gelirler
Benm bu işte parmagm katiyen yokYalnız topik açılalı çok olmamış , maşallahınız var kızlar :)
Yeni üye ama baya aktif ablamız
Ben çok nadir giriyordum ilk 2 ay . Sonra ne olduysa bilmiyorum
FarkındayızzzHemde çok zor oluor ama cenemi tutamıyorum ya
Ahh canmm sukur biri yanmda ya teker teker gelin teker tekeriftira atmayın benim gubocuğuma ne düşmanlığını gördünüzz
Bende önce üye olmadan okurdum gezerdim üye oldum çıkmak bilmiyorum şimdi de:))Yeni üye ama baya aktif ablamız
Ben çok nadir giriyordum ilk 2 ay . Sonra ne olduysa bilmiyorum
306 sayfanın 100 senindir bacım hiç parmağın yokBenm bu işte parmagm katiyen yok
BekarımBen evet 9 aylık evliyim:) sen?
_MAJESTE_ konuşmayı çok sevmez biz zorla konuşturuyoruz onu.ağzından cımbızla laf alıyoruz :)))))Yalnız topik açılalı çok olmamış , maşallahınız var kızlar :)
Beni çok uzuolar iftira atıyorlar cenebaz diolar evlilikten sogutuo diolarNe diyolarmış gubiciğime
Bağımlılık yapıyor dimi :) Önceden facebooktan çıkıp facebooka girerdim gidecek yerim yokmuş gibi şimdi buradan çıkıp buraya giriyorum. Galiba yine gidecek yerim yok
Korkunun gözünü seviyim_MAJESTE_ konuşmayı çok sevmez biz zorla konuşturuyoruz onu.ağzından cımbızla laf alıyoruz :)))))