- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Ne diyolarmış gubiciğime
Bağımlılık yapıyor dimi :) Önceden facebooktan çıkıp facebooka girerdim gidecek yerim yokmuş gibişimdi buradan çıkıp buraya giriyorum. Galiba yine gidecek yerim yok
O zaman KK bağımlılıktır mı diyelimBende önce üye olmadan okurdum gezerdim üye oldum çıkmak bilmiyorum şimdi de:))
Hani ölümüne kankaydk şimdi böle mi olduk milleti görünce satisami gectn şişko306 sayfanın 100 senindir bacım hiç parmağın yok
İroni diyelim:))))Korkunun gözünü seviyim
Aynen bence öyle:)O zaman KK bağımlılıktır mı diyelim
Ben senn kaynanan olacaktm vrya diitdittdirit dittİroni diyelim:))))
Kız git oğlunla ilgilen:)Ben senn kaynanan olacaktm vrya diitdittdirit ditt
Senin gelinin olacak kızcağıza allah sabırlar versin:))))Ben senn kaynanan olacaktm vrya diitdittdirit ditt
Aa oldu mu hiç ama şimdiiBeni çok uzuolar iftira atıyorlarcenebaz diolar evlilikten sogutuo diolar
Oğluşu öp yerime :))Gidiyorum işte kına yakın
Ayagmsa uyutmaya çalışıyorum su an bi gidemedm gidiym diorm laf atiolarKız git oğlunla ilgilen:)
Cevap vermeden de duramıyor.içi içini yer şimdi onun çıkarsa herkes burda ya:))))Ayagmsa uyutmaya çalışıyorum su an bi gidemedm gidiym diorm laf atiolar
Bana inanmiolarAa oldu mu hiç ama şimdiisen söyle canımcım gerçekleri söylee susma beybisi
gerçekler acıdır canısıHani ölümüne kankaydk şimdi böle mi olduk milleti görünce satisami gectn şişko
Aklı olan benm oglusumuza almasn zaten yoksa vay halineSenin gelinin olacak kızcağıza allah sabırlar versin:))))
Ayy allah senin iyiliğini versin:)))))) bıyıklıgerçekler acıdır canısışişko diyor bide bana bıyıklı
Kocaman gobegn yok mu siskosn iştegerçekler acıdır canısışişko diyor bide bana bıyıklı
Kız kocan tanıyabildi mi:)))Kocaman gobegn yok mu siskosn işteyito n yiyon Şişik gibi oluon
Biyiklarimi aldm bikere