- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
Vay hain yazıklar o ls sana verdm cenelere be puuhOhh biz seni gördük sen bizi göremedin:)) günaydın demedin sen bana bikereemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay hain yazıklar o ls sana verdm cenelere be puuhOhh biz seni gördük sen bizi göremedin:)) günaydın demedin sen bana bikereemm
Oo maşallah oğlun mu var Allah bağışlasın.Naparsnz ne var ne yok
Ha ben isteyken geleydn olmaz mıydı eve gelnce mi gelesn geldi
Oglandan pek. Çene yapamym evde
Evli misin :)Oo maşallah oğlun mu var Allah bağışlasın.
Ne yapayım bugün pazartesi ev işi malum
Evet cnm , sen :)Evli misin :)
Evet bende evliyim:)ne kadarlık evlisin yaş kaçEvli misin :)
Kız bi görünüp kayboluyorsun:)) gel gel kaçma:))
Gizemli olmayı sewiyorumKız bi görünüp kayboluyorsun:)) gel gel kaçma:))
Vay oda güzell:))gizemli kadın:)Gizemli olmayı sewiyorum
Bebeğim sorma ya fazla bakamıyorum bu alt katta tadilat var kv bende. Tadilata bakıyor adam işini yapıyor mu diyeikimzden başka kimse kalmamış hee
nerde bu millet
@Sonsuzaskkk
@sedaasuu
Chocolita
@Nee10
@Makaringo ben sizlere sorarmm amma
4 sene olacak yakında,25 yaşındayım . Sen ?Evet bende evliyim:)ne kadarlık evlisin yaş kaç
Evet ablası 10 aylk huysuz mu huysuz bir oglumm var calsyrm bende eve geldm su an tepemdeOo maşallah oğlun mu var Allah bağışlasın.
Ne yapayım bugün pazartesi ev işi malum
Vay oda güzell:))gizemli kadın:)
Bekarm disedn evlilik ten soğutmaya çalışacaktmm tuuh tutmadı4 sene olacak yakında,25 yaşındayım . Sen ?
Oo ne güzel maşallah. Bende 9 aylık evliyim. 26 yaş:)4 sene olacak yakında,25 yaşındayım . Sen ?
Kabul etmiyorum bananeBebeğim sorma ya fazla bakamıyorum bu alt katta tadilat var kv bende. Tadilata bakıyor adam işini yapıyor mu diye
Evet ablası 10 aylk huysuz mu huysuz bir oglumm var calsyrm bende eve geldm su an tepemde
Sen evlimsn bekarmsn :)
4 sene olacak yakında,25 yaşındayım . Sen ?
Evlilik düşmanı avrat:))Bekarm disedn evlilik ten soğutmaya çalışacaktmm tuuh tutmadı
Neden kiBekarm disedn evlilik ten soğutmaya çalışacaktmm tuuh tutmadı
Hey sen :27Gizemli olmayı sewiyorum