B bebisde iyi bi bana eziyet edioe başkasına up usluBebiş ne yapsın üç dört gündür normalden daha çok huysuzdu, anamı ağlattı resmenşimdi ancak uyuttum yaranmak :)
Senin bebek ne yapıyor annesi ☺
Demek ki çocuk sana yapıyor:)))B bebisde iyi bi bana eziyet edioe başkasına up uslu
Babamız izne çıktı o bakior ilk gün iyi gibidir çok uslu diorben geldm eve ser saçmaya başladı
Facebok vrsa ozelden gönder ekleym kuuzmn :)Yaa bende cok merak ediyorum_MAJESTE_ bendeee gorceeeemm
Aynen ya vlaa anne sine eziyet edio bi kimse inanmıyor huysz olduna sen bi resmini bile koymadn aşk olan kotu gelinn seniDemek ki çocuk sana yapıyor:)))
Face açmayi düşündüm.koyarım kız niye koymayim:)) iyi gelinim ben:)))Aynen ya vlaa anne sine eziyet edio bi kimse inanmıyor huysz olduna sen bi resmini bile koymadn aşk olan kotu gelinn seni
Dan diye daldım değil mi
İyi oldu bence:)))Dan diye daldım değil mi
Tam bizlik gel gelDan diye daldım değil mi
Teşekkür ederimİyi oldu bence:)))
Hoşbuldum gubalakHosgeldnnnnnn kurksuz madonnnaaaa
Koymadn işte koymadn koymadn kötü gelin ben sana sorarm amma dua et su an evdeymFace açmayi düşündüm.koyarım kız niye koymayim:)) iyi gelinim ben:)))
Naparsnz ne var ne yokHoşbuldum gubalak
Kıskann kıskan_MAJESTE_ özele mi daldıniz kız:))
Ohh biz seni gördük sen bizi göremedin:)) günaydın demedin sen bana bikereemmKoymadn işte koymadn koymadn kötü gelin ben sana sorarm amma dua et su an evdeym
İyi akşamlar her zaman kapımız açık:)Herkese iyi akşamlar bugun gelemedım umarım yarın dahil olurum size..