Aynen :)) gerçektende yılın cevabı:)Nasıl da güzel cevap veriyorum dimi
Merhaba:) hoşgeldin olalım tabi arkadaş:)) yaş kaç evli misiniz çalışıyor musunuz bebek var mi:) klasik sorularımiz:)))MerhabaHerkesle arkadaş olmaya geldim Yeni konu hayırlı olsun *-*
Hoş buldum :)) 19 yaşındayım, evli değilim, çalışmıyorumMerhaba:) hoşgeldin olalım tabi arkadaş:)) yaş kaç evli misiniz çalışıyor musunuz bebek var mi:) klasik sorularımiz:)))
26 yaşındayim 9 aylık evliyim bebeğim yok tabi henüz:) çalışmıyorum bende:)Hoş buldum :)) 19 yaşındayım, evli değilim, çalışmıyorumSen?
Geldim geldimikimzden başka kimse kalmamış hee
nerde bu millet
Sonsuzaskkk
@sedaasuu
@Chocolita
@Nee10
@Makaringo ben sizlere sorarmm amma
Kizlaaaaar fotolarmi koyuldu bende gormek istiyorumBenim telefonda yeni foto yok ki hepsini flash a attım:) eskiler den var
Kulagim cinladi :) resimler koyulmusHoşgeldin:))_MAJESTE_ gözleri yollarda kaldı niye kimse yok neredeler diye:)))
Daha bizler koymadık çok merak ediyor hepimizi:))) kendisi koydu eşini çocuğunu kendini:)Kulagim cinladi :) resimler koyulmus
Yaa bende cok merak ediyorumDaha bizler koymadık çok merak ediyor hepimizi:))) kendisi koydu eşini çocuğunu kendini:)
Ben kullaniyorum face ki herkes kullaniyodur sen kullanmiyormusun?Face sordu da sanırım kimse kullanmıyor:)) o yüzden profille halletti görme işini:)))
Yok benim internet namına kullandığım sadece burası var:))Ben kullaniyorum face ki herkes kullaniyodur sen kullanmiyormusun?
Saka yapiyosun adres vermek zorunda degilsin istemeyen vermez ki bende vermeyebilirim daha :)Yok benim internet namına kullandığım sadece burası var:))
Yemin ederim ki yok.hemde en başından beri yok:) yıllar önce kullandım biraz face sonra kapattım kapatış o kapatis sevmiyorum ya. Whatsapi bile çok uzun süre geçtikten sonra yükledim:))Saka yapiyosun adres vermek zorunda degilsin istemeyen vermez ki bende vermeyebilirim daha :)
Kizzzz kos al hemen cabikYemin ederim ki yok.hemde en başından beri yok:) yıllar önce kullandım biraz face sonra kapattım kapatış o kapatis sevmiyorum ya. Whatsapi bile çok uzun süre geçtikten sonra yükledim:))
Kullanmıyorum deyince kimse inanmıyor:))) bu devirde sosyal medyadan uzak biri diye:))Kizzzz kos al hemen cabik
Bilirim bilirim bende de oyleydi yok diyodum millet hadi canim sacmalama diyodu :)Kullanmıyorum deyince kimse inanmıyor:))) bu devirde sosyal medyadan uzak biri diye:))
Aynen:)))Bilirim bilirim bende de oyleydi yok diyodum millet hadi canim sacmalama diyodu :)