Ben oldu bitti sevmedim onları ya. Sadece whatsap onu da çok zaman sonra yükledim:)) bide buraya takılıyorum internet ortamı olarak:))
hmmmm anladmm canm o zaman göremcz de sene tazze geliniBen oldu bitti sevmedim onları ya. Sadece whatsap onu da çok zaman sonra yükledim:)) bide buraya takılıyorum internet ortamı olarak:))
bende çok çirkini bişiym aslndaGüzel olduğum söylenemez:)orta halli:))))
Çok çirkinim diyorsan kesin güzelsindir sen:))bende çok çirkini bişiym aslnda
bizden başka kimseler yok görüon mu kankileta
Birinin nazari değmiş:))sohbet duruyor sen misin yoksa o renkli gözlü:))ben buradayım kız
son dediğini anlamadımBirinin nazari değmiş:))sohbet duruyor sen misin yoksa o renkli gözlü:))
Aynen bi şekilde uğrayıp giderlerdi kimseler ne geldi ne gitti:)ama diğer kızlar ilginç b ir şekilde yok
Hani renkli gözlü olanın nazari çok değer derler ya inanmam tabi buna ama:))son dediğini anlamadım
ha bana da laf anlatasıya kadarHani renkli gözlü olanın nazari çok değer derler ya inanmam tabi buna ama:))
:)))benimde değmez.
o alttan alttan bizi dikizlo hain gariben buradayım kız
ben bir şey yapmadım vallasüs süs bu işin içinde kesin bir bityenği var naptınz oglum benm kızçelerime itiraf edin lan
topiğe kızçe mi toplamaya gidek illaben bir şey yapmadım vallaya işleri vardır bacım her zaman burada olacak değiller ya
ya kız milletin çamaşırı bulaşığı yemeği kendi kişisel bakımı derken bir sürü işi var :) arada olurtopiğe kızçe mi toplamaya gidek illabence kesin bu garı sapık deyip gelmiolar işte sen milletle dalganı gec gec
topiğe kızçe mi toplamaya gidek illabence kesin bu garı sapık deyip gelmiolar işte sen milletle dalganı gec gec
ama dogru değil mi tazze gelin sende arkamda dur kafanı gözünü patlatırm bak
kişisel bakım derken kaş bıyık orman gibi oldu benmya kız milletin çamaşırı bulaşığı yemeği kendi kişisel bakımı derken bir sürü işi var :) arada olur
Hem tehdit ediyor hem destek istiyor:))))ama dogru değil mi tazze gelin sende arkamda dur kafanı gözünü patlatırm bak